Курбели - цена, разлика etc.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Курбели - цена, разлика etc.

Мнениеот CC Designs » Вто Май 17, 2011 8:19 pm

Значи изкривих си курбела наскоро и реших да ги сменям с нови, вместо да взимам тези от старото, за това питам каква е разликата между едни курбели за 30лв. и курбели за 130лв. (единственото, което ми идва наум е здравина). И бихте ли ми препоръчали някакви, а и да кажете защо ги препоръчвате :) Предполагам е доста тъпа тема, че питам какви курбели да си взема, но не знам каква е разликата между различните и т.н.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs

Рейтинг: 998

Re: Курбели - цена, разлика etc.

Мнениеот Skittleslolz » Вто Май 17, 2011 8:57 pm

Не знам дали темата ти е на правилното място. Разликата в курбелите по цена е близо до акъла. Взависимост от експлоатацията за която са пригодени, курбелите на 1 и съща цена могат да се различават по здравина и тегло, а като цяло по начин на захващане към средното движение, различни технологий за закаляване, различни марки с различни претенций за цени, зависи и от плочата със зъбците (Ако има такава).
"The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible."
Skittleslolz

Рейтинг: 1215

Мнениеот CC Designs » Вто Май 17, 2011 8:59 pm

Ясно, значи каква информация последно трябва да дам, за да можете да ми препоръчате? Марка на старите?

П.П. И аз не бях сигурен, дали е пусната на правилното място, но не видях по-правилно :D Ако има друг по-добър раздел да се премести :)
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs

Рейтинг: 998

Мнениеот Admin » Вто Май 17, 2011 9:06 pm

Няма как да я преместим, защото нито си казал какво е колелото, нито какви са курбелите. Доколкото виждам, няма и как да кажеш, защото не си много наясно. Съветът ми е да четеш повечко, като започнеш от раздел "Специализирано" в сайта. А дотогава е най-добре просто да отидеш в магазина, от който пазаруваш и да зададеш там въпросите си - персоналът на магазините е за това - да отговаря, да съветва, да преценява на място кое с кое е съвместимо и т.н.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум