did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Metel написа:Значи нещо ти не правиш както трябва. Какъв цвят ти е ата врътката?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
arney написа:Страх ме е да я разглабам още е нова .Няма ли как да стегна врътката отгоре просто да не се развива , ебахти простотията са тия Марзочита.
Никъде не опъскат винтилите незнам какво е , ако някой ми каже ще го черпя сериозно на националния шампионат
В София ли да го карам какво да го правя направо ми писна от т'ва колело ще го фърла накрая в някоя кофа
И естествено вилката е закупена от съфорумник (Николай Мирчев от Русе , нямайте си работа с тоя човек за да не берете ядове).SeSSion написа:Вилката има ли въздух в позитивната пружина?
freerider83 написа:аман от пишлемета които нищо не разбират,само си чешат езиците по форумите,вилката си беше в перфектно състояние,само разправяш глупости.вървете да карате вместо да седите пред компютрите и да пишете из форумите
freerider83 написа:аман от пишлемета които нищо не разбират,само си чешат езиците по форумите,вилката си беше в перфектно състояние,само разправяш глупости.вървете да карате вместо да седите пред компютрите и да пишете из форумите
arney написа: гръмнат АТА патрона
ъм... Уплътненията в патрона могат да гръмнат, но не и самия патрон. Ако е сменяно нещо, значи е имало по-сериозен проблем. Щом си я карал като за по-малко килограми (по-малко налягане) вилката би се продънвала и не би трябвало АТА патрона да гръмне (освен ако не са били за смяна уплътненията, както бях написал в предните си мнения).arney написа:всичко вътре е на 99% ново
arney написа:freerider83 написа:аман от пишлемета които нищо не разбират,само си чешат езиците по форумите,вилката си беше в перфектно състояние,само разправяш глупости.вървете да карате вместо да седите пред компютрите и да пишете из форумите
Ето го и човека от които купих вилката. Ники казах ти че вилката не е добре по скайпа , казах ти че повече от 140 ход немога да я направя и ти ми обесняваш как нищо не разбирам и била перфектна.И все пак аз съм виновния в случая , Любо от Драг зоната ми обесни че като съм я карал първия ден и нее била напомпена за моите килограми (75кг) , а е била напомпена за неговите (55-60кг) съм гръмнал патрона.
А да ви питам от къде мога да си купя лагерчета за врътката на АТА патрона да не се развива ,че сега съм сложил едно найлонче под капачката да държи ама ми се ще да и сменя лагерите.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта