Проблем с 66 ATA 2009

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Проблем с 66 ATA 2009

Мнениеот arney » Чет Май 19, 2011 12:14 am

@msniki Т'ва че неисках да ти взема измъчената вилка дето се опитваше да ми я продадеш не значи че лъжа :rofl: Казах ти че мога да я взема след един месец , ти ми пишеше през 2 дена - много ясно че ще те блокирам, батка.
@freerider83 т'ва съм го писал когато беше в Румъния и не ми отговаряше ,точно след като ти купих вилката , не си виновен ти. Извинявай , ще те черпя една бира на Боровец.
@dimochito точно уплътненията са "гръмнали" , говорихме с Любо по телефона защото съм от Ботевград и един познат му закара вилката , не сме се доразбрали както и да е. :beer:
Ае пийс ходете легайте :bowdown:
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот dimochito » Чет Май 19, 2011 10:24 am

arney написа: не сме се доразбрали както и да е
Повярвай ми, НЕ е като и да е! 4 уплътнения струват стотинки, а ЦЯЛ нов патрон- от порядъка на 150+ лева! Малко или много изкара freerider83 за некоректен, като ти е продал вилка с дефект... Все пак хубаво е уплътненията да се сменят ПОНЕ 1 път през сезона, за да нямаш проблеми. Айде стига с офтопик-а.
Все пак би ли споделил цената която ти костваше оправянето на вилката?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Price/weight/performance my friend. Pick 2.
Аватар
dimochito

Рейтинг: 1391

Мнениеот arney » Чет Май 19, 2011 11:25 am

40 лева ми костваше , тънко минах :bowdown:
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот msniki » Пет Май 20, 2011 12:51 pm

:offtopic:
arney написа:@msniki Т'ва че неисках да ти взема измъчената вилка дето се опитваше да ми я продадеш не значи че лъжа :rofl: Казах ти че мога да я взема след един месец , ти ми пишеше през 2 дена - много ясно че ще те блокирам, батка.
@freerider83 т'ва съм го писал когато беше в Румъния и не ми отговаряше ,точно след като ти купих вилката , не си виновен ти. Извинявай , ще те черпя една бира на Боровец.
@dimochito точно уплътненията са "гръмнали" , говорихме с Любо по телефона защото съм от Ботевград и един познат му закара вилката , не сме се доразбрали както и да е. :beer:
Ае пийс ходете легайте :bowdown:

Мне хич даже не лъжеш.....
Пишех ти всяка седмица по един път,а не през 2 дена LOL. А ме блокна защото щях да ти искам обяснение защо овърташ. Нали затова? ;)
Всякви глупости си измислеше и не знам за какво ти беше това.... Като че си дал пари на вашите и ми беше казал;" след седмица я взимам", тази седмицата стана месец и повече и накрая блокнат.
Измъчена не беше вилката, нищо и повече пари й взех от колкото исках на теб.
Вече 2-ри път ме разигра с една и съща история- въобще не лъжеш само малко............
Както и да е, мисли си какво искаш(не ми дреме особено).... :offtopic:
:dontknow:
П.П.
Сорри за спама !
Аватар
msniki

Рейтинг: 1407

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд