п.с. +/- 30-40лв.(Ориентировъчна цена

spirov92 написа:За колко пари мога да продам спирачка Juicy 3, ползвана ~3 месеца, с 160мм диск, накладки Kool Stop и преден IS преходник?
dandumtb написа:Avid Elixir 5 с ротор 160 мм g3 цената да е в ЛЕВА, моля
dandumtb написа:А, ако може и с 185 мм ротор на Г3 да ми кажеш колко струва ??
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Fanatico написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=15263
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
icko0o написа:За колко мм говориш,колкото до цената неможе да се каже,зависи колко е ползван,дали е крив,или нещо друго.
icko0o написа:"средно крив и ползван примерно .. 1-2 години или 2000 км"-за такъв диск не давам повече от 20,25 лв.
"Идеално прав ползван 1-2 месеца или 200-300 км" - бих дал около 40-45 лв.
Metomixa написа:Scott voltage fr30 в България струва 2,990,а в Германия (от където мисля да си го вземам) струва 700евро=1400лева.Въпросът ми е възможна ли е да има толкова ОГРОМНА ценова разлика ???
димитър написа:що ми набихте минуса веднага?обърках се 160 са 2-те,а едната се пада 80 фактически-240 ,но ве че не смятам да ги продавам защото лявото си го сложих на колелото и му одрязах стойката за скоростите
![]()
ако все пак някой знае цената на въпросните компоненти да пише
fastera2 написа:Metomixa написа:Scott voltage fr30 в България струва 2,990,а в Германия (от където мисля да си го вземам) струва 700евро=1400лева.Въпросът ми е възможна ли е да има толкова ОГРОМНА ценова разлика ???
Погледни дали не става въпрос само за рамката със шока...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 394 госта