Капли

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Капли

Мнениеот argon » Чет Май 19, 2011 12:48 pm

Така е :beer: Аз да споделя, че да не получи някой аритмия пред електронната везна :) Другото което мога да споделя относно задните главини: WTB laser disk lite има ужасна инерция и не е един случая с прецакани кученца..един приятел скоро натири една такава главина. Иначе теглото и е почти като на DT 240s, но теглото, все пак не е единственият показател на компонентите :)
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Рейтинг: 2000

Re: Капли

Мнениеот bio » Чет Май 19, 2011 1:10 pm

marvy написа:Благодаря за бързите отговори. bio интересно ми е ти с какви шини караш , заинтригува ме около 500гр за 30-тина лева.Поздрави!

изявинявай, че не ти отговорих по-рано ... но бях го видял твоето мнение. карам Mach 1 MX (черни) ... за съжаление, не мога да ... дам миродавно мнение, защото малко съм ги тормозил ... да речем .. че въобще не съм ги тормозил. пък ми се струва, че едната малко е разцентрована ... ама ме мързи да я закарам на сервиз да я погледнат.
...
обаче понеже не жалих откъм тегло ... нито главини, нито спици, нито гуми, нито шини ... колелото ми стана ужасно тежко (около 14,500kg) и ... смятам следващият път, да търся златната среда ... тегло, цена, здравина .. като наблегна на първото (теглото)...
прочете ли статията за 317-ките ?!? моето мнение напълно се припокрива с това на Ботушаров ... и при мен задната е подбита на 2 места, което не пречи по никакъв начин на ездата ... дори малко съжалявам, че не ги купих каплите когато ги продаваше.
хайде успех ...
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Продукти за крос-кънтри