през борови горички, скоростна измежду боровете направо баси кефа беше, нямам думи да я опиша просто. И наистина не е за широки кормила.
  през борови горички, скоростна измежду боровете направо баси кефа беше, нямам думи да я опиша просто. И наистина не е за широки кормила.  

....ама другата седмица като прасна вилка на Кончето,ша видите вие ....
....ама другата седмица като прасна вилка на Кончето,ша видите вие ....   

Reactor написа:Не става за сегашното ми Кулоло....ама другата седмица като прасна вилка на Кончето,ша видите вие ....

Леко и безаварийно и най вече - Умната
Ако нема Умна,знаете,руси,черни ...... Гората е пълна

RedHawk написа: Брей аз пък мислех, че е готово и скоро ще се похвалиш.

Няма ли някое резервно колуло. ...
 ..ама като се замисля,може и да стане!
 ..ама като се замисля,може и да стане!RedHawk написа: А другата седмица е М. Ъ. Р. .....А на Желява - за тогава съм намислил вечерта да преспивам около скалата. Скари, бири, иху, аху.
Събирам хора за идеята.
На останалите приятно каране!

Ще направим сухи трениповки за ПВ
 Ще направим сухи трениповки за ПВ   Така че може да очакваш компания
 Така че може да очакваш компания 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Reactor написа:Има,ама е бая твърдо..ама като се замисля, може и да стане!

Miroslav_red star написа:Здравейте Група!
Тази неделя - 22.05.2011, аз и Asen6o ще направим едно каране до Кладница през Селимица. Тръгването ще бъде от Боянско ханче в 9.30 ч.
Маршрута е около 60 км общо, спускането по пътеката преди Кладница е хубаво да бъде с протектори (не само каска и ръкавици) по мое скромно мнение
На отзовалите се предварително благодаря

taurus13 написа:Там сме как...от сутринта ще посрещаме гостите по пижами....

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
Reactor написа:За утре отпадам
Ще излизам с Таня в Парка

мен и двата варианта ме устройват.
  мен и двата варианта ме устройват.  

Имам да черпя.
  Имам да черпя.  

Andy3 написа:Малко снимки от днешното каране с Светльо http://www.album.bg/andy3/albums/163784/, с две думи много ЖЕГА, иначе супер маршрут. Малко слънчасах накрая и се влачих качествено, за което се извинявам.Имам да черпя.

Reactor написа:............
Аз пък щурмувах Пасарел и за да не Слънчасам,взех че Бирясах!
Експериментирам с тренировки по шосе за обем и издържливост!
Ефективни са!

RedHawk написа:.....Значи бирата за обем, а слънцето за издръжливост - и викаш ефективно а?

Ние го докарахме до частта със слънцето само, за обем тренираха комарите.
п. п. Малиииииии още ми е жега - все едно съм седнал на котлона.
 ... е няма начин.Трябва да раздвижвам Таня и ОфРоуд ще и дойде малко Затрудняващо-Болезнено.Но виж,шосето и Бирата и се отразяват добре като начало
 ... е няма начин.Трябва да раздвижвам Таня и ОфРоуд ще и дойде малко Затрудняващо-Болезнено.Но виж,шосето и Бирата и се отразяват добре като начало   

RedHawk написа:...... а пък то защото тренираш за шосейка.

Reactor написа:...

И на мен де .... че имам да правя много корекции по формите,придобити от Зимното залежаване ...
.....

Reactor написа:RedHawk написа:...... а пък то защото тренираш за шосейка.
Е как можа да го кажеш .....
 - тренирай че на обиколката на Витоша ако е такава жега какъв ще го ядем по оня асфалт към Чуйпетлово.
   - тренирай че на обиколката на Витоша ако е такава жега какъв ще го ядем по оня асфалт към Чуйпетлово.   

RedHawk написа: Искаш да кажеш че Таня вече кара така ли ?
Ако е така значи все по-добре се възстановява.

RedHawk написа:.....- тренирай че на обиколката на Витоша ако е такава жега какъв ще го ядем по оня асфалт към Чуйпетлово.

[/quote]
[/quote]

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта