dEcLiNe написа:Като конструкция е надеждна, но за ползване няма да е.
Една рампа трябва да бъде дълга поне колкото междуосието на колелото ти, дори по-дълга. Това е препоръчително, защото тази рампа, която си построил е прекалено къса и ще ти рита задницата и ще летиш на човка. Можеш да избегнеш това с изнасяне назад докато скачаш, но това не означава, че ще ти е приятно да излиташ от там, а пък с по-голяма скорост почти няма шанс да оцелееш. С 2 думи "куца" е.
twise написа:Ми всъщност аз вече я пробвах веднъж - скочих си перфектно. Пиша тук щото от един оспешен...
Evgeni написа:Искам да знам новите на дължина колкото старите ли трябва да бъдат....
Evgeni написа:...как да разбера каква дължина ми трябва?
Evgeni написа:Аха, ясно мерси!И последен въпрос:Спиците са ми 255мм всяка.(общо 36)Бяха на шина и главина за диск.И тази същата главина искам да си я сложа на друга шина.По сметките на калкулатора шината няма значение.(ако всички са 36 дупки и еднакви на диаметър.)Това значи, че новите спици трябва да бъдат пак със същата дължина 255мм?
_SoRa_ написа:Мда, този форум го знам и аз от там си купих мемори за псп-то. Няма да си купувам нова конзола, а употребявана и с поставен чип/хак. Ама нека измисля каква в крайна сметка ще е конзолата
exiteyes написа:Ако карам временно(2-3 седмици сингъл спийд) само на едно венче отзад от общо 8 с нова верига и касета като съм на шлиц, ще има ли някакъв проблем по рамката или прочее, в предвид, когато прескочи и се опъне веригата?
mntcrazydh написа:Нормално ли е за пружинен шок X-fusion Vector PRO ( 222мм ако има значение ) с преливник да съска, смърка ( всеки му вика различно ) ?Или има някакъв проблем?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта