PtD написа:На карбоново колело искаш да сложиш Code??
A за Julie съм си казвал мнението многократно
milestone написа:203 mm ротор за XC? Тука трябва да има по-сериозна причина от обикновени бели мишки.
xpucm0ca написа:milestone написа:203 mm ротор за XC? Тука трябва да има по-сериозна причина от обикновени бели мишки.
Причините са три - терена... приятел и това, че съм само 97 килограма. Терена наоколо е само за AM...
jeep0700 написа:xpucm0ca написа:milestone написа:203 mm ротор за XC? Тука трябва да има по-сериозна причина от обикновени бели мишки.
Причините са три - терена... приятел и това, че съм само 97 килограма. Терена наоколо е само за AM...
В контекста на поста ти, искам да споделя и попитам: моите параметри за подобни - 100 кг., ХС стил, XCR вилка, Shimano BR-465 спирачка, 160 mm ротор. Спирането при пускане е кошмар - стискам лостчето с все сила,, осъществява се само намаляне на скоростта, а загряването и мириса на феродо е голяяямо. Проблема е - спиране няма. Дали един 185 ротор според теб би променил нещата, пренебрегвайки предписанието на XCRБ
XTR написа:jeep0700 написа:xpucm0ca написа:milestone написа:203 mm ротор за XC? Тука трябва да има по-сериозна причина от обикновени бели мишки.
В контекста на поста ти, искам да споделя и попитам: моите параметри за подобни - 100 кг., ХС стил, XCR вилка, Shimano BR-465 спирачка, 160 mm ротор. Спирането при пускане е кошмар - стискам лостчето с все сила,, осъществява се само намаляне на скоростта, а загряването и мириса на феродо е голяяямо. Проблема е - спиране няма. Дали един 185 ротор според теб би променил нещата, пренебрегвайки предписанието на XCRБ
Определено ще усетиш разлика с по-големия ротор. Доколкото знам ХЦР-а е до 203 ротор, или поне беше когато имах такава вилка едно време. С по-големия ротор освен, че ще спира повече няма и да загрява толкова много. Но щом наистина имаш проблем със спирането, поне за отпред мисли за някоя по мощна спирачка
XTR написа:Доколкото знам ХЦР-а е до 203 ротор, или поне беше когато имах такава вилка едно време.
DonDanito написа:Днес плеснах на мойта "Rst Gila" ББ7 с 203мм. ротор.100% ще си *** майката, просто е въпрос на време... Иначе все си търся повод за нова вилка... е, от днес започвам да събирам пари...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта