Lucho88 написа:...
spruld0g написа:Lucho88 написа:...
Според мен, ще имаш доста проблеми относно задната главина на което и да е от двете колела.
Причината е, че главината е на резба и това означава постоянна смяна на задна ос.
За тия пари Феринни Р3 не е лош вариант със асера монтаж и задната главина е на шлиц и няма да имаш проблеми.
tishoh написа::offtopic: С цел да не пускам нова тема и поради сходен въпрос относно колело и ценови диапазон. Велосипеда ще се ползва в парка на града и за ходене до работа т.е. както си знаете ще има минаване през дупки.
И аз харесах след проучване на цени в нета Паралакса, но в Плевен този велосипед не се предлага, също така го няма и Аполона.
В единия магазин ми предложиха Драг Онтарио с рамка XXL която според мен ми е голяма, но се опитват да ме убедят, че е идеална за моите 1.86-1.87. Колелото е същото като вид и цвят http://www.yessbikes.com/components/com ... a6a92d.jpg , но по нормалната цена от 525 лева съдя, че не е про варианта, а друг. В момента е намалено на 472 лева.
В другия магазин на същата фирма ми предлагаt Cross Ridge - http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... cace344f0d и е на цена 468лева.
Можете ли да ми предложите нещо като идея, понеже в Плевен това са единствените магазини, а не ми се струва добра идея да си поръчам колело през интернет без да съм се качил на него и да усетя дали ми е добре като размер.
П.С. Усещането ми относно размера на Онтариото е поради това, че при седалка във възможно най-ниско положение ако съм седнал за едната идея се опирам на пръсти, а ми се струва че е добре седалката ми да е дигната поне 5-6 сантиметра и ако ми се стори неудобно да имам пространство за изменение или надолу или нагоре.
Evgeni написа:...
RadoShopa написа:Аз се уредих с тази "мекица",която е конструирана от стария собственик за него си,а той е около 2 м. висок и 140 кг. тежък....Тежичко е,нооо сякаш ми пасна-утре сигурно мускулна треска ще имам
Излязло му е 400 и кусур,даде ми го за 200.Не му разбирам на компонентите,но му вярвам,той изпипва нещата
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта