Antares написа:4eстито за рамаката караи си иа сас сдраве!!!!
не ги слу6аи тиа хеитари тхе бомб е много сдрава рамка много е яка един френд я кара за дх, фр, стриит, кара дъртове с нея, дропи от бордюр бес попивка и въобще страхотна рамка!!!!! И тои кара бес каска падал си е на галавата и ни6то му ниама за какво му е главата като работи боиаджиа хахахахахахахахаха
Antares написа: тхе бомб е много сдрава рамка
Antares написа:един френд я кара за дх, фр, стриит, кара дъртове с нея
Antares написа:тои кара бес каска падал си е на галавата и ни6то му ниама
Antares написа:за какво му е главата като работи боиаджиа хахахахахахахахаха
kriisoo написа:Вземи се научи да пишеш прости изречения
kriisoo написа:....
exiteyes написа: bullshit's .... mellow!!!!!!!!!!!!!
kriisoo написа:Antares написа: тхе бомб е много сдрава рамка
А ти за учебници чувал ли си ? Само тука ти визирам грешката ... и другите цитати са пълни ...........................
Antares написа:един френд я кара за дх, фр, стриит, кара дъртове с нея
Бааа маааму.... Има ли нещо дето да не кара с тая рамка Уе?Antares написа:тои кара бес каска падал си е на галавата и ни6то му ниама
да то рамката има значение ... особено значение има
Antares написа:за какво му е главата като работи боиаджиа хахахахахахахахаха
не го хванах тоя хумор ...![]()
Dear friend. With all due lack of respect, I must assure you that besides the obvious fact, that you were literally stripped of all sense of humor, you totaly missed the point of the thread I wrote earlier. What I wrote above was totaly ironic, and was addressed to the only person, proving to be dumber than you - the honored author of this piece of art, we're reading. While your linguistic skills are questionable, (more likely - attrocious) I must salute you, for amusing me, and making my bright and shiny day a bit brithter and shinier! Thank you!exiteyes написа:Да ши' мешаме езиците, дай да пиша на английски
drumboy написа:Еми ще ми се да ти кажа ЧНБ но малко си збъркал с избора на колело...
Карай си го със здраве и гледай най-скоро време да си купиш истинско колело
DHsliven написа:drumboy написа:Еми ще ми се да ти кажа ЧНБ но малко си збъркал с избора на колело...
Твоето да не е по хубаво..
dollapchiev написа:Antares написа:4eстито за рамаката караи си иа сас сдраве!!!!
не ги слу6аи тиа хеитари тхе бомб е много сдрава рамка много е яка един френд я кара за дх, фр, стриит, кара дъртове с нея, дропи от бордюр бес попивка и въобще страхотна рамка!!!!! И тои кара бес каска падал си е на галавата и ни6то му ниама за какво му е главата като работи боиаджиа хахахахахахахахаха
ЕЕеее щом дропи бордюр значи наистина е здрава!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе този твоя приятел наистина е голяма работа!
![]()
dh_denko написа:drumboy написа:Еми ще ми се да ти кажа ЧНБ но малко си збъркал с избора на колело...
Ще се сменя тази рамка ,защото е сцепена вече .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За 5 месеца !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vanko94 написа:dh_denko написа:drumboy написа:Еми ще ми се да ти кажа ЧНБ но малко си збъркал с избора на колело...
Ще се сменя тази рамка ,защото е сцепена вече .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За 5 месеца !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вземай драг вирус брато, и го награждай държи и големи вилки. Карам вирус от много време ходим се вжърляме даунхил в тополица има една писта бургазлиите са я направели чук и се хвърляме дропим по 1 1.50 м. рамката не мърда.Помисли над съвета ми обаче ако ще го караш ехтремно задължително го награждай.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта