ChildrenOfChaos написа:Според мен, Кросса е по-добър вариант. Разликата е 1 лев, но е с по- хубава окомплектовка
Доколкото знам 900-500=400 , а не на 300900 като може да вземе за 500 което ще му върши същата работа и да спести 300лв
TheAnimal написа:Ако ще го караш из града и парковете си вземи колело за максимум 100 лв. Поне като ти го откраднат няма да те е яд. Това да си купиш "скъпо" колело за из града си граничи с пълната тъпанарщина.
AntonZlatkov написа:Да знаеш, че Феринито (2011) е с малко по-различни компоненти - главно вилката е xct v3 със заключване, задният дерейльор е Аливио. ( http://bikescenter-bg.com/index.php?ste ... 812&lang=2 )
punky-bg написа:В процеса на търсене на колело бях пренебрегнал шосейните бегачи, но на няколко места ме посъветваха, че за моите нужди(градско каране и най много в някой парк) би ми свършил работа и шосеен бегач. Показаха ми модели на Scott (Sportstert), който има преден ресьор като на планинските версии така, че да омекотява неравностни, през които може да мине. Какво ви е мнението за шосейните бегачи?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта