colson написа:Мите, мернах нещо такова на връщане..
Да, ние сме!
Тези Софиянци да не ядат от пържолите на Контадор
colson написа:Мите, мернах нещо такова на връщане..
Vesko Nikov написа:............
Тези Софиянци да не ядат от пържолите на Контадор
и докато я сменях, много юнаци участници ме попитаха дали искам помощ, но аз се оправях сам и нямаше нужда да ги забавям и на две на три и на педалите и айдеййй п отрасето и след 1-2км баммм втора гума
и на Жорката от Поморие
и на трима малки малчугана които се въртяха около нас със своите байкове
поздрави на Деско, много ме впечетли юнака
Поздравления и на всички останали замесени в това състезание,спомогнали да се организира и проведе
.На следващият път задължително ще съм там още от предният ден, да се наслада на макс на страхотната атмосфера която цареше от тази страхотна местност.Поздрави и до скоро
Но снимките не са най-важното, де, а участниците вече са описали достатъчно добре нещата. Наистина много добра организация! PowerSlide написа:Тез двамата победителите при "мъже", ако нямаше 100лв едва ли биха дошлиДо там ли я докараха "ПРО" шосеистите, да крадат залъка на хората (байкърите)! Освен ако не са били "на работа" ....
PowerSlide написа:Тез двамата победителите при "мъже", ако нямаше 100лв едва ли биха дошлиДо там ли я докараха "ПРО" шосеистите, да крадат залъка на хората (байкърите)! Освен ако не са били "на работа" ....

joropc написа:НЗарибен е яко и мисли да участва на всички такива спортни събития оттук нататък...стига да е свободен.
joropc написа:Не знам дали знаете(вероятно не), но класиралият се на шесто място при мъжете Станимир Беломъжев, е двукратен световен шампион по ски ориентиране за младежи, а в момента пробива доста успешно и при мъжете:
http://www.xtdev.com/ski/wmview_bg.php?ArtID=6249&fen=0
Всъщност, той ми е комшия и добър приятел и кара/има байк от съвсем скоро(3-4 месеца).Зарибен е яко и мисли да участва на всички такива спортни събития оттук нататък...стига да е свободен.Преди малко говорих с него и ми каза,че като за първо участие е доволен от себе си.Сподели ми, че понеже нямал опит в такива състезания, не знаел как точно да "гони" за да спечели във велосипедна надпревара.Каза ми също, че е страшно доволен и от самото спортно мероприятие.Всичко е било на ниво.
Понеже Станимир е меко казано терминатор във физическо отношение, след натрупването на опит в каране на планинско колело(който неминуемо ще дойде след време), очаквам на българската XC състезателна сцена нова звезда.Даже съм абсолютно сигурен.....дай боже, де!
Лично мен, участието на известни спортисти от други спортове в подобни мероприятия, ме прави щастлив.Популяризирането на планинското колездене, макар и в зародиш, си е факт.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта