stamen написа:Искам да попитам коя рамка от 2-те е по добра за спускане.Става въпрос само за рамка,коя е с по добра геометрия,и изобщо коя работи по добре.
n3k01 написа:А няма да е зле и да попрочетеш за тях преди да пускаш темаПоне спецификациите в самите сайтове на производителите, ако не друго
Не че нещо, но гледам питаш и за геометрията, пък в сайтовете си пише све
Ако пък не знаеш какво значат тези цифри значи не знаеш и какви искаш да са те, следователно има още да се чете бая преди да се пуска тема. Извинявам се за
, ама се не спрехте с тия теми....ми кое по добре.По начина който си задал въпроса, аз ти отговарям така - която си купиш ще е по-добрата
naskoj написа:Към автора : ясно е, че Specialized е по-добра все пак това е световно известна марка ,а и Сам Хил кара с рамка на тази фирма .Ако ще вземаш някоя от тези рамки би било добре да кажеш поне с какво ще ги комбинираш, щото има голяма разлика ако сложи една вилка 80 мм и една 203 разликата е от земята до небето .
Skittleslolz написа:![]()
Demo-то е рамка за спускане, а Faith-а за фрийрайд независимо от коя година са рамките.
naskoj написа:
Към автора : ясно е, че Specialized е по-добра все пак това е световно известна марка ,а и Сам Хил кара с рамка на тази фирма
naskoj написа:Към автора : ясно е, че Specialized е по-добра все пак това е световно известна марка ,а и Сам Хил кара с рамка на тази фирма .
Skittleslolz написа:![]()
Demo-то е рамка за спускане, а Faith-а за фрийрайд независимо от коя година са рамките.
Питаш ни коя рамка работи по-добре и си написал, че ще караш спускане. 'Ми тогава казвам Specialized.
Едит: Къде излъгах?
Хайде порови малко из Гугъл, търсейки инфо за Демо 7 и Демо 8. Разликата е такава като при Giant Reign и Giant Reign X, Giant Glory FR и Giant Glory DH, Specialized Enduro от по-дъртите и Specialized Sx Trail. Не само външния вид прави рамката. Има още геометрия, размери на шокове, окачване, ала-бала... naskoj написа:Към автора : ясно е, че Specialized е по-добра все пак това е световно известна марка ,а и Сам Хил кара с рамка на тази фирма .Ако ще вземаш някоя от тези рамки би било добре да кажеш поне с какво ще ги комбинираш, щото има голяма разлика ако сложи една вилка 80 мм и една 203 разликата е от земята до небето.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта