Седалка

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Седалка

Мнениеот zax983 » Пон Май 30, 2011 4:21 pm

Искам такава седалка http://www.youtube.com/watch?v=nGHbaKnq ... ature=fvwp

Някой може ли да го направи? Крайна цена с негови материали?

П.П. Понеже не мога да пиша във "веломеханик", май това е верния раздел в случая.
Аватар
zax983

Рейтинг: 971

Re: Седалка

Мнениеот IVO Jordanov » Пон Май 30, 2011 6:00 pm

Точно тоя модел, дето е от клипчето го нямам, ама мога да ти монтирам такава седалка:
Изображение
Давам доживотна гаранция на колчето и при правилно третиране на кожата - 3 години. Цената е по договаряне, но ти гарантирам, че е най-ниската на пазара.
Питай тука из форума, на половината момчета съм монтирал такива седалки и са много доволни!
Пиши ЛС или в темата!
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Мнениеот zax983 » Вто Май 31, 2011 9:37 pm

Ами онзи модел мисля че максимално щади простатата, не ми харесва само че са две разделени части, но това не е задължително да направи проблем. В смисъл че може да има една допълнителна спойка и отзад и отпред за да не пропадне само едната страна например. Предполагам нещо такова щеше да ми трябва ако бях с малко дупенце: http://screambikes.eu/bg/sedalki-shosei ... extra.html но не съм, а всъщност нямам представа дали разсъжденията са ми в правилна посока, но знам само едно, а то е че стандартните седалки са ми безкрайно неудобни :dontknow:

Та за твоето предложение. За пръв път виждам нещо такова и може би е по-добре да го видя на живо :) Иначе нямам избор и ще трябва да го взема, дано наистина и цената е добра ;) Но и по-скъпо да е, ако предлагаш някакви варианти за на изплащане, защото всичко над 50-тина лева на месец ми идва малко в повече.

Също би било добре ако някъде я видя монтирана и даже ако може да я пробвам. 10-20км ако не ме заболи задника, значи това е седалката ;)
Аватар
zax983

Мнениеот KiselotoMliako » Вто Май 31, 2011 10:29 pm

zax983 написа:Също би било добре ако някъде я видя монтирана и даже ако може да я пробвам.

Тук продават подобен модел с лостче за бързо сваляне при спускане. Мисля, че ако пообиколиш малко центъра ще намериш нещо удобно, което да пробваш за 2-3 часа, срещу символична консумация.
Аватар
KiselotoMliako

Рейтинг: 2000

Мнениеот D.Angelov » Вто Май 31, 2011 10:44 pm

IVO Jordanov, аз бих желал да си поръчам 3 броя, но ако е възможно да са бели, иначе няма да ми отиват на хола... :D
D.Angelov

Рейтинг: 1200

Мнениеот zax983 » Сря Юни 01, 2011 5:05 am

D.Angelov написа:IVO Jordanov, аз бих желал да си поръчам 3 броя, но ако е възможно да са бели, иначе няма да ми отиват на хола... :D
Продавам си холната гарнитура. Диван, който се разгъва на легло и два фотьойла в светли тонове или ги заменям за колело или части, но само шосейки, може и пистови ;)

Иначе сериозно ми трябва голяма седалка. Или ако има начин да е удобна без да е голяма, но да се има предвид, че задника ми вече е 120, шкембето също, гърдите 130. И съм 120-130кг, но често се случва да се товаря до 150, че и повече. Айде за всеки случай, да носи до 200(че като сложа и кислородната бутилка) ;)

Все още чакам конкретна оферта от Иво, че парите са ми най-голям проблем и трябва да си направя сметката. Останалото са подробности ;)
Аватар
zax983

Назад към Общ форум