Аз лично предпочитам Climber.
Иначе:Висок съм 1,74,тежа околко 60-65 кила,но ще раста още
Давайте съвети!
ChildrenOfChaos написа:но кажи си бюджетът
Kiikes написа:2500-3000лв и ще взимаш клаймър ?
naskoj написа:ако разбираш достатъчно си сглоби един твърдак с хубави части излиза около 3000 лв . Ако не разбираш питаш в форума той е за това да помага
bozidar написа:naskoj написа:ако разбираш достатъчно си сглоби един твърдак с хубави части излиза около 3000 лв . Ако не разбираш питаш в форума той е за това да помага
За 3 бона се продаваше преди 1 седмица един Specialized Demo 8 със ебахти окомплектовката, ти говориш за твърдаци. При положение,
че имаш тея пари е безумие да купуваш твърдак и после да минаваш на мекица, защото:
1. Компонентите са различни (например средно, задна главина и др.) което допълнително ще оскъпи общата сума.
2. Купуването на цяло меко колело би излязло в пъти по добра инвестиция и доста по- евтино от обмисляният от теб вариат за ново твърдо колело.
3. Като цяло е безумие, намисленото от теб, и е плод по- скоро на четене във форума, но тук повечето съвети от типа на "купи си твърдак и се учи на техника" са адресирани до колоездачи, с далеч не такива финансови възможности като твоите.
Според мен, по- скоро се оглеждай за оферта за меко колело във форума, защото не е като да няма
ХиНкоВв ;] написа:А ти защо гледаш драг... Погледни рамките на рам... Ето ти един пример за доста добър твърдак...
ХиНкоВв ;] написа:...
Garfield написа:Единствено никъде не мернах колко си висок, да не се окаже че клаймъра ще ти идва късичък
Nestabilen написа:Иначе:Висок съм 1,74,тежа околко 60-65 кила,но ще раста още

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта