did написа:... некадърен маркетинг...
Сашо написа:Но аз точно от това имам нужда, за да карам. Без стимуланти сутрин ме мързи, спи ми се, кръвното ми е ниско... Енергийните напитки стимулират и мозъка да работи по-добре. Те ускоряват и подобряват всяка една човешка дейност. Аз се радвам, че живея в свят, в който съществуват такива вещества и са лесно достъпни.
lastborn написа::beer: &![]()
'бал съм ти червените бикове, нЕкви рибки там и разни чудовища
naydenantonov80 написа:Red Bull. Обаче прекалено много натоварва сърцето. Веднъж изпих два преди полет за да стоя буден и се побърках.
Ozzie написа:'ми може пък да му е работа на човека...
Antares написа:buzzjn, Ози имаше предвид, че човека може и да е пилот. Ако и сега не разбереш - обещавам да ти го нарисувам!
Мнение № 5555
agent_Jekov написа:Няма маркетинг, няма филми... Всичките са боклучиви химии, които ти съсипват здравето с годините.Нито сте куул като ги пиете, нито сте монстър, бул, шарк или каквото и да е животно - просто развалини. Пиите си бирата и не се занимавайте с глупости!
Antares написа:Само за протокола, тия всичките мнения ги насра с цел да ти се вижда на повече места подписа ли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта