Карам 2 поредни нощни смени, а и 1 от болтовете по кобилиците ми сдаде Богу Дух днес...
  Карам 2 поредни нощни смени, а и 1 от болтовете по кобилиците ми сдаде Богу Дух днес...   Няма ли шанс да го оставите за другата седмица или нещо подобно?
  Няма ли шанс да го оставите за другата седмица или нещо подобно?  

Silvestroff Gabrovo написа:Товарим се и отпрашваме към Мииковци, където около 08.30. на центъра палим гумите.
 Ако искате ме изчакайте, ако не, ще ви стигам нагоре.
 Ако искате ме изчакайте, ако не, ще ви стигам нагоре.

А през Елена се минава транзит. Традиционния сборен пункт за изкачване на Чумерна е в центъра на с.Мийковци на 13 км. от Елена.
 А през Елена се минава транзит. Традиционния сборен пункт за изкачване на Чумерна е в центъра на с.Мийковци на 13 км. от Елена.
Анелия написа:В последните години последната седмица на юни се организира състезание с преспиване: първи ден качване, втори ден спускане. Предполагам, че и тази година ще има.

Silvestroff Gabrovo написа: Много е технична пътечката на спускането.
 Само че бих предпочела да го карам с HT 2-та, агресивничко си е
  Само че бих предпочела да го карам с HT 2-та, агресивничко си е  

Анелия написа:Аз говоря за агресивната пътека - спускането на двудневното състезание, което отганизират туристическото дружество. Започва в гората с камъни и и най-вече корени и чак към края около реката става по-полегата и с дребни камъни. В горната си част обаче много радва, лично аз слизам даже да си почивам (с твърдак съм я спускала). Снимки там не бих си помислила да правя тъй като всяко едно сетиво е изострено, а всяко мускулче се стреми да контролира колелото. Офф докара ми се там

k0k0 написа:То където се вика повече се измаряш на спускането, отколкото на качването.

Тази, за която аз говоря, има МНОГО камъни. Корените са на заден план, камъните са си ебали капаците там. А баш в самото начало обаче наклона е страшен и няма ни 1 камък, но нацелиш ли го мокро време, е абсолютна пързалка и вероятността да гушнеш някое дърво е доста голяма. Края на април месец като ходихме, цунках 2 дървета и прекърших напълно едно 10-15-сантиметрово-в-диаметър.
  Тази, за която аз говоря, има МНОГО камъни. Корените са на заден план, камъните са си ебали капаците там. А баш в самото начало обаче наклона е страшен и няма ни 1 камък, но нацелиш ли го мокро време, е абсолютна пързалка и вероятността да гушнеш някое дърво е доста голяма. Края на април месец като ходихме, цунках 2 дървета и прекърших напълно едно 10-15-сантиметрово-в-диаметър.  

Все пак трябва да се тренира за вр. Ботев.
  Все пак трябва да се тренира за вр. Ботев.   Мойта тренировка сигурно ще се окаже най-бруталната - само питайте Силвестров с какъв байк катеря и колко тежи.
  Мойта тренировка сигурно ще се окаже най-бруталната - само питайте Силвестров с какъв байк катеря и колко тежи.   

Аааа, почва да ме хваща яд!!!
  Аааа, почва да ме хваща яд!!!  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта