Fanatico написа:самата "гайка" си има каналчета.![]()
Evgeni написа:Да, именно в тях пъхам правата отвертка, но е недостатъчна....смисъл трябва да си МНОГО МНОГО як в ръцете, за да стане, че даже и тогава може би няма да стане.Някакви други идеи?
drumboy написа:Рукохватката се натиска трудно и спирачната ми сила е слаба на какво може да се дължи това ?
Омазнен диск?
PtD написа:drumboy написа:Рукохватката се натиска трудно и спирачната ми сила е слаба на какво може да се дължи това ?
Омазнен диск?
Едва ли. Омасленият диск няма да влияе върху ръкохватката. При така зададената задача, би следвало да се фокусираш върху механизмите в лостчето.
naskoj написа:кажи дали си с механична или хидравлична спирачка . ако си с механична провери самия механизъм на спирачката и жилото
PtD написа:Упс, съвсем не съобразих, че може да е механика. В такъв случай е много вероятно да е от жилото. Смазвано ли е в последната година?
drumboy написа:PtD написа:Упс, съвсем не съобразих, че може да е механика. В такъв случай е много вероятно да е от жилото. Смазвано ли е в последната година?
Не
naskoj написа:Всеки който е 7 клас да си ги кажи...
...4.750 по Български
TheAnimal написа:Някой по-наясно да ми обясни моля. Вярно ли е че след ухапване от змия ако биеш инжекция с Урбазон действието на отровата се забавя?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта