prokalnatiq написа:Някой има ли този часовник http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=38330 , ако да може ли да ми каже какъв размер да си взема, обиколката на китката ми е 17 см. Дали да си взема М или Л, незнам.
the7one написа:Имам задна спирачка бб5. Настроена е вчера и преди 1 месец също беше настроена. И както си карам колелото без да въртя педалите, понякога, без да съм я натиснал, спирачката започва да издава гаден звук като стържене и свирене. Като започнада въртя или натисна леко спирачката, спира. От какво може да е това?
frantishek написа:Може ли по време на движение да се заключи вилката при моделите с LOD при сънтура. Или трябва да се спре както при ХСМ модела. Питам за да преценя дали си струва да давам някой лев в повече за дистанционно заключване от кормилото.
Ivomalkiq написа:Аз искам да попитам (не знам дали това е темата, защото съм нов, извинявам се предварително в случай че съм объркал, но сметнах, че е по-добре да не отварям нова тема) след като съм около 1.73 (и не ми се върти) заслужава ли си да си взема рамка към 15 инча, при положение, че сега имам Climber 16'5 (който ми е малко тромав за управление)? Иначе искам да карам... де да знам, XC, лек фрийрайд (в никакъв случай даунхил), абе въобще да карам по някакви земни пътища с малки скоци най-вероятно.
apExa написа:с този клаймър направо се мъчиш,няма как да си опънеш краката
да препоръчате някакви курбели за около 80-90лв. с една плоча и да са ISIS ?!
VOLATGE написа:октаните свършиха и ще зареждат новите които са много скъпи да питам за други иначе октанчетата ми бяха фафорит
fastera2 написа:Здравейте!Знаете ли някои сайт за продажба на колела втора употреба в Англия-DH/FR.? Наблюдавам осторожно pinkbike и по-точно секцията за UK .Ако някой знае ще се радвам да сподели.
fastera2 написа:Здравейте!Знаете ли някои сайт за продажба на колела втора употреба в Англия-DH/FR.? Наблюдавам осторожно pinkbike и по-точно секцията за UK .Ако някой знае ще се радвам да сподели.
frantishek написа:Ако не се бъркам LOD са без дистанционно заключване. Това за от кормилото ми е ясно. Но като се наведа напред да я заключа от врътката на самата вилка дали ще успея по време на движение или ще трябва да спирам. Това питам бе момчета а не като имам дистанционно на кормилото.
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp и 21 госта