Stancho написа:За рамката коментари няма да пиша, но бях попадал на 1-2 теста на шокове където Cane Creek беше на първо място, защото бил здрав и с най - адекватни настройки от всички. След това беше Fox, който пак е много здрав, но настройките не са толкова добри, Рок Шокс и Марцочи бяха на едно ниво, но по - надолу в класацията. Също така ревюта досега лоши за Cane Creek не съм видял, но не е и писано чак толкова за тях. Ако греша нещо, някой да ме поправи.

По повод рамката имах късмета да пробвам една на изложение в Лондон миналата зима, за съжеление е покарах само в залата и много ме грабна, като стойка, завиване, и тегло (може би това е следващата ми рамка). Беше окомплектована с Fox (вилка и шок) и ми се стори доста прогресивна в хода си(новите тенденции), теглото беше доста приемливо, като се има предвид, че аз притежавам Commencal ми се стори и по лека. Имаше и рамка с СС и Бохер но не можах да е докопам за проба. Челният ъгъл беше 63 и ми направи впечетление, че много леко завива, модела с СС имаше дори и по отворен ъгъл 62.5 но беше с чашки СС -1.5 . Нищо лично, като притежател на Fox много съм доволен от него и работата му. С някой малки забележки, например оригиналните о-рингове изгърмяха и ги подмених с ТФТ, но все пак и никой шок не би издържал на мах компресия на Сопот

. СС съм пробвал на Orange 225 и ми се стори много по добър като модулация на компресиите, но не ми хареса, това, че приятелят ми се оплакваше, до сега е счупил 1 бутало което е видимо тънко за такав шок особено с тази работеща компресия и често протичал, изглежда СС има какво да научат, все пак като за първи продукт си е класа, но пак и цената си е бива да не говорим, че само буталото е струвало 124 лири което хич не радва, друг е проблема и със сервизното обслужване, все пак има достъпни сервизи на Roco/ Vivid/ Fox почти във всяка страна, а за СС в БГ още не съм чувал. Също ми прави впечетление, че на WC все още се карат предимно Roco/ Vivid/ Fox .
карам само със начален клас велосипе
Д Защото карам
DH ли, рейтинга ми е и той надолy

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders