Впрочем днеска си купих нова каска(откраднаха ми старата
 Впрочем днеска си купих нова каска(откраднаха ми старата  ) и се надявам да се видим утре. Ако не успея да дойда пред биллата ще навия някой да ме закара.
 ) и се надявам да се видим утре. Ако не успея да дойда пред биллата ще навия някой да ме закара. Впрочем днеска си купих нова каска(откраднаха ми старата
 Впрочем днеска си купих нова каска(откраднаха ми старата  ) и се надявам да се видим утре. Ако не успея да дойда пред биллата ще навия някой да ме закара.
 ) и се надявам да се видим утре. Ако не успея да дойда пред биллата ще навия някой да ме закара.

Много ми е яко в навечерието на подобно събитие...

DonDanito написа:Айде, не остана!

П.С. Простете еуфорията ми, вълнувам се...

gabonka написа:Аз пак ще изскоча с тъп въпрос, ама нали Билла-младост е онази голямата най-стара Билла в Младост, че чак сега зацепих, че в Младост май има и други Билли

. Ето малко от мен
. Ето малко от мен  

Esoteric написа:......кога пак ще има?

Малко се контузих, но не беше нещо сериозно и не ми повлия на хубавия ден.
 Малко се контузих, но не беше нещо сериозно и не ми повлия на хубавия ден.  Благодаря на всички оргарнизатори и инструктори за прекрасния ден.
 Благодаря на всички оргарнизатори и инструктори за прекрасния ден.  

! Но наистина - прекрасна идея и още "по-прекрасна" реализация, перфектна организация, НУЛА забележки
 ! Но наистина - прекрасна идея и още "по-прекрасна" реализация, перфектна организация, НУЛА забележки   И за Любо едно голямо БРАВО! Много сте добри, така че чакаме още хубави идеи! До следващия път!
 И за Любо едно голямо БРАВО! Много сте добри, така че чакаме още хубави идеи! До следващия път!
 Благодарности и за старанието на нашия инструктор, който обърна внимание на всеки.
 Благодарности и за старанието на нашия инструктор, който обърна внимание на всеки.   Като се има предвид броя на участниците, доста хора харесват идеята на Нашата група за тези карания. Реализирайте я и за напред, нашогрупци!
 Като се има предвид броя на участниците, доста хора харесват идеята на Нашата група за тези карания. Реализирайте я и за напред, нашогрупци!   
  Увереността идва с повече практика!
 Увереността идва с повече практика!  
 Постарах се да заснема повече участници, за да може всеки да се погледне отстрани и да оцени стойката си на велосипеда.
 Постарах се да заснема повече участници, за да може всеки да се погледне отстрани и да оцени стойката си на велосипеда.  
 Жалко, че изпуснахме неговата демонстрация в качеството му на механик, но някои от нас се заиграхме на серпентините.
 Жалко, че изпуснахме неговата демонстрация в качеството му на механик, но някои от нас се заиграхме на серпентините.  

mirosr написа:....Ето и моите снимки.Постарах се да заснема повече участници, за да може всеки да се погледне отстрани и да оцени стойката си на велосипеда.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта