stuwie.mtb написа:http://www.ridespot.net/productdetails.php?productID=11018
На ISIS ли са тези курбели...![]()
![]()
obelix написа:Какви са вариантите, ако изобщо ги има, за колче по-дълго от 40 см? Примерно 45 см. Стандартен релсов захват, 30.9" дебелина. Целта ми е да се презастраховам от към влизане на колчето в седалковата дори при много висока седалка, но май всички колчета, които намирам, са <= 40 см.
obelix написа:@rarekin
Благодаря. Би ли обяснил по-подробно, сustom варианта как би се реализирал?
rarekin написа:obelix написа:Има ли конкретна причина, поради която да търсиш custom опцията пред някой от предложените вече варианти?
obelix написа:rarekin написа:obelix написа:Има ли конкретна причина, поради която да търсиш custom опцията пред някой от предложените вече варианти?
Интересуваше ме как се съпоставя с другите варианти като цена, отговора е - зле. Във всички случаи, трябва много сериозно да се замисля дали и от колко точно презастраховане имам нужда. След целево търсене се оказа, че Shannon имат алуминиеви колчета 430мм и 500мм, което според мен ги прави най-удачния вариант (лично аз сериозно предпочитам не-карбоновите неща, Thomson e едва 410мм, а за Roox намерих твърде съмнително отзиви). Между другото, Shannon кой ги произвежда всъщност? Не успявам да намеря сайт на фирма Shannon
frantishek написа:Та искам да питам дали вилката ще си дойде с пеперудка...
freecoaster1 написа:Ще стане ли нещо ако на рамка за 24" сложа 26" ? Рамката е dartmoor 24player ?
shaady написа:freecoaster1 написа:Ще стане ли нещо ако на рамка за 24" сложа 26" ? Рамката е dartmoor 24player ?
А по-интересно е как ще сложиш 26" гума на 24" рамка?
freecoaster1 написа:Май не зададох въпроса си като хората. Имах предвид дали ще стане нещо на рамката ако и сложа 26 цолови гуми вместо предвидените 24 цола.
lusi5001 написа:Мисля,че имаш предвит обратното - дали ще можеш да сложиш гуми 24ки на колело предвидено за 26ци ???
freecoaster1 написа:Не, искам на рамка предвидена за 24 цолови гуми да сложа 26 цолови

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта