Става ли тази рамка за стрийт?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Става ли тази рамка за стрийт?

Мнениеот Ninjata96 » Сря Юни 15, 2011 11:32 am

Здравейте!Извинявам се,че вече стават 2 поредни мои теми ама супер се зарибих да си сменям части :D .Исках да питам дали тази рамка ще е добре за мен http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=628 ?Значи карам стрийт и понякога се пускам по пътеките.Досега си бях с РАМ ХТ1.Другия вариант е таз http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=589 ,коят супер много ме кефи ама тежи малко повече и е по скъпа :/ .Аз съм на 15 и тежа около 70 кила.
Снимки ще пратя отделно по Скайп за сметка на лупувача :beer: .
Аватар
Ninjata96

Рейтинг: 1082

Re: Става ли тази рамка за стрийт?

Мнениеот styanski » Сря Юни 15, 2011 2:06 pm

Ninjata96 написа:Здравейте!Извинявам се,че вече стават 2 поредни мои теми ама супер се зарибих да си сменям части :D .Исках да питам дали тази рамка ще е добре за мен http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=628 ?Значи карам стрийт и понякога се пускам по пътеките.Досега си бях с РАМ ХТ1.Другия вариант е таз http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=589 ,коят супер много ме кефи ама тежи малко повече и е по скъпа :/ .Аз съм на 15 и тежа около 70 кила.

вземаи спринт блокхеад познавам един дето има тази рамка много е здрава
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот Ninjata96 » Сря Юни 15, 2011 8:29 pm

Най-много мразя това на Спринт и GIANT рамките тва там черното...незнам даже как се казва..ако има някакви други мнения ще се радвам да ги изслушам.
П.С. това черното изобщо не ми пречи да си я купя щот ми писна HT1-то... :smash:
Аватар
Ninjata96

Мнениеот drumboy » Чет Юни 16, 2011 10:00 am

Имам малък опит с шитхеда и ти препоръчвам да не я зимаш. Защо?
Защото е крайно неудобна ,отзаде не влиза поече от 2,35 и за тези пари се обади в макском и си поръчай примус :smash:
125 лв и се води идентична с блокхеда пак е 13-ка но няма това топче и си влиза голяма гума отзаде :agree:
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот kubetata » Чет Юни 16, 2011 12:58 pm

Колегата SeSSion, а сега и Shaady караха "Блокхед" с Минион 2.5!

Втората която си показал забележи, че е стомана и че тежи с 600гр. повече от "блокхеда". :beer:
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Ivomalkiq » Чет Юни 16, 2011 2:00 pm

Абе и аз да попитам, такава рамка Fire Sky намира ли се някъде в България. Тука пише, че не е налична, а и не я намирам в официалния сайт, сигурно е спряна?
И въобще продават ли се рамки на Fire Eye в България?
Мерси предварително!
Ivomalkiq

Рейтинг: 1200

Мнениеот naskoj » Чет Юни 16, 2011 4:00 pm

Ivomalkiq написа:Абе и аз да попитам, такава рамка Fire Sky намира ли се някъде в България. Тука пише, че не е налична, а и не я намирам в официалния сайт, сигурно е спряна?
И въобще продават ли се рамки на Fire Eye в България?
Мерси предварително!

един човек наскоро сглоби колело с рамка Fire Sky. темата му в "Радост за окото " е една от първите
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот Ninjata96 » Чет Юни 16, 2011 4:11 pm

Ок.Вчера видях доста теми за тоя шитхед.Трябваше първо да разгледам и след това да пиша във форума.Същност смятам да си оcтана с HT1-то...
Аватар
Ninjata96

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти