Как оцапахме и спам темата.

Модератори: did, naka76, bikezilla

Alpina написа:http://www.thebrowncorporation.com/

Аз пак ще сменя темата - бе дали някой перпендикулярър няма да вземе един кантар за мерене на други перпендикуляръри - интересно ми е движението на телесната ми маса, и съм сигурен че ще има любопитни резултати за повечето. А ще можем и да си ги мерим, та и жените барабар с нас. Конете де, нали никой не си е помислил нищо друго?
  Аз пак ще сменя темата - бе дали някой перпендикулярър няма да вземе един кантар за мерене на други перпендикуляръри - интересно ми е движението на телесната ми маса, и съм сигурен че ще има любопитни резултати за повечето. А ще можем и да си ги мерим, та и жените барабар с нас. Конете де, нали никой не си е помислил нищо друго?
 само да няма сърдити
  само да няма сърдити  

Анелия написа:Владо, цял кантар няма да нося, но имам уред, наречен калипер, който мери телесна мазнина. Взимам го отсега в багажасамо да няма сърдити

did написа: ]
Какво ли си говорят тия... Сигурно "Ей там ще ни води Наката след 2 години"
Ако са си говорили така - познали са!

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

psixopat написа:Ох нямам търпение.Знам само че довечера няма да се спи..
И един сериозен въпрос, най вече към Крива Спица..Кои от 5-дни има спускания, където ще трябва по-сериозна протекция-наколенки налакътници? Питам, защото мисля, че ако не се налага да ги нося, да ги оставя в голямата раница-все пак са излишна тежест нагоре.

Измислил съм го: Тръгвам ден по-рано и Ден1: Враца-Пловдив - нощувка и на следвщия ден Пловдив - перпендикуляр!
 Измислил съм го: Тръгвам ден по-рано и Ден1: Враца-Пловдив - нощувка и на следвщия ден Пловдив - перпендикуляр!
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта