Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
heep написа:Само на мен ли, при опит да влезна в сайта, аваста казва, че има куп вируси??!?
naskoj написа:да ви попитам защо като вляза в сайта и винаги ме праща най-долу на страницата . много е досадно . и ,когато отворя ,каквото и да е в сайта вместо да съм в най-горната част на мен ми показва най-долната . ако сте ме разбрали кажете защо е така .
П.П. проблема може да е от анти-вирустната аз съм с AVG и нямам такъв проблем
Rix написа:Защо вашия "елитен" карач Боби Крумов кара с 170мм курбели? С неговата височина(189см) би трябвало inseam-а да му е приблизително 88-93см, което предполага минимум 180см курбели.. дано някой не вземе да се подведе, изобщо не е препоръчително
Rix написа:Защо вашия "елитен" карач Боби Крумов кара с 170мм курбели? С неговата височина(189см) би трябвало inseam-а да му е приблизително 88-93см, което предполага минимум 180см курбели.. дано някой не вземе да се подведе, изобщо не е препоръчително
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта