Белият кон

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Белият кон

Мнениеот drumboy » Чет Юни 23, 2011 7:34 pm

Oхохохохохох :roll2: нямал си проблеми с вилката само дето се търсиш начин да обереш луфта или идваш и те питаме защо е толкова твърда и ти казваш нищо и няма тя си е така сама се оправа. :agree: Иначе честита да ти е боята ама :agree:
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот Alex Madman » Чет Юни 23, 2011 9:38 pm

vanko94 написа:какво му има на средното

Както някой беше споменал, не му е там мястото. Забележи на по- скъпите рамки къде се намира и го сравни с това на твоята:
Изображение
и
download/file.php?id=18027

п.п. ако още се чудиш: средното не трябва да е на задния триъгълник. Сам се сети защо
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот spkzzz » Чет Юни 23, 2011 9:47 pm

Alex Madman написа:

Както някой беше споменал, не му е там мястото. Забележи на по- скъпите рамки къде се намира и го сравни с това на твоята:
Изображение
и

п.п. ако още се чудиш: средното не трябва да е на задния триъгълник. Сам се сети защо

Според теб от тази снимка може ли да се види височината на средното?
Не мисля,че разположението на средното е проблема.
spkzzz

Рейтинг: 1188

Мнениеот Evgeni » Чет Юни 23, 2011 9:50 pm

spkzzz написа:Според теб от тази снимка може ли да се види височината на средното?

:rofl: :popcorn:
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Мнениеот Alex Madman » Чет Юни 23, 2011 9:54 pm

spkzzz написа:Според теб от тази снимка може ли да се види височината на средното?

Абе....... кой ти говори за ВИСОЧИНА?!?!? :eek3:
"средното не трябва да е на задния триъгълник" тва случайно видя ли го??! :idea:
Как няма да е проблем?!? Нали само като се изправиш, натискаш средното надолу. Като ти е на задния триъгълник ос касетата, как ще работи окачването?
Вземи мисли малко преди да пишеш.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Мнениеот spkzzz » Чет Юни 23, 2011 9:59 pm

Преди твоя пост се говореше за височина.А на тази рамка не можеш да кажеш кое е проблем, поради факта, че не можеш да определиш кое не е проблем.
Деца какъв е този негативизъм във вас?
spkzzz

Мнениеот Alex Madman » Чет Юни 23, 2011 10:13 pm

spkzzz написа:Преди твоя пост се говореше за височина.А на тази рамка не можеш да кажеш кое е проблем, поради факта, че не можеш да определиш кое не е проблем.
Деца какъв е този негативизъм във вас?

Изображение
Предавам се. Живейте си в малоумния свят, в който рамка за 20лв, проектирана от идиоти, е най-великото нещо.
Към автора: безаварийно и дано скоро схванеш смисъла, на това което написах...

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Мнениеот spkzzz » Чет Юни 23, 2011 10:28 pm

Момче,това че не виждаш човека,с който пишеш,не означава,че можеш да ръсиш обиди както ти дойде.
Нямам какво да ти се доказвам, само ти казвам,че аз когато се качих за първи път на лифта на Сопот с колело,ти едва ли си се занимавал с планинско колоездене.А това беше доста ама доста отдавна. И рамката ми никога не е била 20лв,дори тогава.А от тогава насам стойността й е станала доста пъти по 20.И пак не съм удовлетворен от нея.
Казвам ти на прост език, че на тази рамка разположението на средното й е бял кахър в сравнение с всичко останало,но ти за 2 поста не можа да ме разбереш.
Моля следващият ти пост да бъде отправен на ЛС към мен.
spkzzz

Мнениеот vanko94 » Чет Юни 23, 2011 10:53 pm

drumboy написа:Oхохохохохох :roll2: нямал си проблеми с вилката само дето се търсиш начин да обереш луфта или идваш и те питаме защо е толкова твърда и ти казваш нищо и няма тя си е така сама се оправа. :agree: Иначе честита да ти е боята ама :agree:

луфта го направих още по малко преди време не ми пречи не се усеща, да нямам проблеми с вилката и не е твърда твърда е в много редки случай когато е доста студено и не е смазана.
Аватар
vanko94

Рейтинг: 910

Мнениеот vanko94 » Чет Юни 23, 2011 10:57 pm

Alex Madman написа:

Изображение
и

е е сега, вярно че трябва да е за предната част обаче на мен не ми прави впечатление при спускане.
Аватар
vanko94

Мнениеот vanko94 » Чет Юни 23, 2011 10:59 pm

Alex Madman написа:

Абе....... кой ти говори за ВИСОЧИНА?!?!? :eek3:
"средното не трябва да е на задния триъгълник" тва случайно видя ли го??! :idea:
Как няма да е проблем?!? Нали само като се изправиш, натискаш средното надолу. Като ти е на задния триъгълник ос касетата, как ще работи окачването?
Вземи мисли малко преди да пишеш.

о о при мен работи окачаването и то много мазно само дето шока е буклук.
Аватар
vanko94

Мнениеот vvvaaal » Чет Юни 23, 2011 11:13 pm

Цялото колело е бОклук! Събери си за по-свястна рамка като за начало, или ако имаш пари взимай нещо готово от пазара, но първо се съветвай с някого!
Alex Madman написа:Изображение

:agree: :agree: :agree: :rofl:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот Svetoslav Ivelinov » Пет Юни 24, 2011 9:27 am

Tоя автор е някъв уникат . Хора с опит му казват че средното ако е на задния триъгълник не работи окачването тои казва че работи ...... Е па това е да си твърдоглав . Тази рамка я хвърли и хич да не ти мигва окото
Svetoslav Ivelinov

Рейтинг: 1185

Мнениеот VOLATGE » Пет Юни 24, 2011 9:29 am

Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот lusi5001 » Пет Юни 24, 2011 10:14 am

VOLATGE написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?p=753682#p753682 :rofl: :agree:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 1:06 am

Svetoslav Ivelinov написа:Tоя автор е някъв уникат . Хора с опит му казват че средното ако е на задния триъгълник не работи окачването тои казва че работи ...... Е па това е да си твърдоглав . Тази рамка я хвърли и хич да не ти мигва окото

не сте живи
Аватар
vanko94

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 1:07 am

vvvaaal написа:Цялото колело е бОклук! Събери си за по-свястна рамка като за начало, или ако имаш пари взимай нещо готово от пазара, но първо се съветвай с някого!

алуминии ли е не го хвали има една поговорка : )
Аватар
vanko94

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 8:25 am

vanko94 написа:
vvvaaal написа:Цялото колело е бОклук! Събери си за по-свястна рамка като за начало, или ако имаш пари взимай нещо готово от пазара, но първо се съветвай с някого!

алуминии ли е не го хвали има една поговорка : )

та аз дори имам страх да се кача на алуминиева рамка и да се спусна като бял човек е освен рамките по 1000 лева на тях по може да им се има доверие.
Аватар
vanko94

Мнениеот Burned » Съб Юни 25, 2011 8:35 am

Момче, що просто не излезеш на балкона и случайно да го прескочиш? Всички виждаме, че си вярваш... въпросът е да не накараш някой друг да ти се хване на въдицата..
Аватар
Burned

Рейтинг: 1620

Мнениеот Svetoslav Ivelinov » Съб Юни 25, 2011 9:13 am

Верно що не се гръмнеш някъде . Мога да ти кажа,че карам клаимър и рамката си е много здрава а твоето желязо и тази рамка даже и за градско е гадна колелото ти тежи 25 кила сигурно на баирите грохваш абе кво ти говоря . поне не казваи на начинаещите в спорта че желязото е по добрият избор ;] не съм много навътре в спорта но поне недеи да приказваш глупости
Svetoslav Ivelinov

Рейтинг: 1185

Мнениеот VOLATGE » Съб Юни 25, 2011 9:17 am

хах казвамети тези неща не за да те убидим а за твое добро. :peace: Рамката ми е Scott voltage Syper stiff и ти гарантирам че е хиляди пъти по-здрава от твойта :crazy: :agree:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот naskoj » Съб Юни 25, 2011 9:25 am

оставете го да прави кото иска като се пребия някъде и рамката му като не може да се познае какво е ще си вика че сте били прави но докато не стане няма да го признае . за средното щеше да е проблем ако рамката му правеше въобще някакъв ход
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 9:27 am

vanko94 написа:
Svetoslav Ivelinov написа:Верно що не се гръмнеш някъде . Мога да ти кажа,че карам клаимър и рамката си е много здрава а твоето желязо и тази рамка даже и за градско е гадна колелото ти тежи 25 кила сигурно на баирите грохваш абе кво ти говоря . поне не казваи на начинаещите в спорта че желязото е по добрият избор ;] не съм много навътре в спорта но поне недеи да приказваш глупости

Колелото не надхърля 16 кила.
Аватар
vanko94

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 9:29 am

naskoj написа:оставете го да прави кото иска като се пребия някъде и рамката му като не може да се познае какво е ще си вика че сте били прави но докато не стане няма да го признае . за средното щеше да е проблем ако рамката му правеше въобще някакъв ход

АЕ НЕДЕЙ ПРИКАЗВА ПРЕДИ ДА СИ СЕ КАЧИЛ ДА ПОКАРАШ И ДА СЕ УВЕРИШ ЩОМ ПРАВЯ БОТОМ АУТ НА ШОКА СИ ХОДА Е 6/7 СМ ПОМИСЛИ СИ САМ ДАЛИ РАБОТИ РАМКАТА. :banghead:
Аватар
vanko94

Мнениеот vvvaaal » Съб Юни 25, 2011 10:14 am

vanko94 написа:
naskoj написа:оставете го да прави кото иска като се пребия някъде и рамката му като не може да се познае какво е ще си вика че сте били прави но докато не стане няма да го признае . за средното щеше да е проблем ако рамката му правеше въобще някакъв ход

АЕ НЕДЕЙ ПРИКАЗВА ПРЕДИ ДА СИ СЕ КАЧИЛ ДА ПОКАРАШ И ДА СЕ УВЕРИШ ЩОМ ПРАВЯ БОТОМ АУТ НА ШОКА СИ ХОДА Е 6/7 СМ ПОМИСЛИ СИ САМ ДАЛИ РАБОТИ РАМКАТА. :banghead:

:rofl: :rofl: :rofl: Oo не, ти не вярваш, че 1 приятел има същата рамка и е сложил шок DNM и пак е за боклука... И реши да я продаде и да си вземе "истинска". :)
Така че остави хората на мира и стига с тия Caps Lock-ове, защото имат повече опит от теб и ти го казват за добро. :) ;)
И представям си ако "някога" успееш да направиш ботъм аут на твойта "пружина" 850lbs с каква сила ще ти се върне. :rofl:
И още нещо: рамката е стоманена не е от алуминий. И не знам как няква си купчина стомана ще е по-лека от трека ми. :bowdown: :rofl:
Последна промяна vvvaaal на Съб Юни 25, 2011 10:32 am, променена общо 4 пъти
Аватар
vvvaaal

Мнениеот dragon233 » Съб Юни 25, 2011 10:22 am

Към автора на темата.
Отвори някоя и друга тема от форума прочети малко :deal: и тогава ще разбереш че си направил огромна грешка.
PS: Защо написа 3 последователни мнения вместо 1
вилката беше изтеглена на малко над 350 санта ход,въпреки че не ги правеше всичките
Аватар
dragon233

Рейтинг: 1187

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 1:19 pm

vvvaaal написа:
vanko94 написа:

:rofl: :rofl: :rofl: Oo не, ти не вярваш, че 1 приятел има същата рамка и е сложил шок DNM и пак е за боклука... И реши да я продаде и да си вземе "истинска". :)
Така че остави хората на мира и стига с тия Caps Lock-ове, защото имат повече опит от теб и ти го казват за добро. :) ;)
И представям си ако "някога" успееш да направиш ботъм аут на твойта "пружина" 850lbs с каква сила ще ти се върне. :rofl:
И още нещо: рамката е стоманена не е от алуминий. И не знам как няква си купчина стомана ще е по-лека от трека ми. :bowdown: :rofl:

казвам че колелото не надхвърля 16 кг.и да правил съм ботън аут но с малко по мека пружина. скоро дори мога да направя клип на работата на задното окачване да видиш че и евтина мекица може да е стока.
Аватар
vanko94

Мнениеот Evgeni » Съб Юни 25, 2011 1:51 pm

vanko94 написа:и евтина мекица може да е стока.

:popcorn: viewtopic.php?f=21&t=92663 сега е моментът!
Последна промяна Evgeni на Съб Юни 25, 2011 1:59 pm, променена общо 1 път
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Мнениеот vvvaaal » Съб Юни 25, 2011 1:54 pm

Evgeni написа:

:popcorn:

Ок, професоре. :bigeyes: С теб не може да се спори. Като се осъзнаеш от странния си сън ще говорим пак. ;) Айде утре да се видим с кантара и да пробваме. :) Бас ловя, че само рамката без нищо по нея е поне 10...
Аватар
vvvaaal

Мнениеот vanko94 » Съб Юни 25, 2011 3:17 pm

vvvaaal написа:
Evgeni написа:

:popcorn:

Ок, професоре. :bigeyes: С теб не може да се спори. Като се осъзнаеш от странния си сън ще говорим пак. ;) Айде утре да се видим с кантара и да пробваме. :) Бас ловя, че само рамката без нищо по нея е поне 10...

10 килограма Д: май ти сануваш нещо рамка спринт фокус е от същият материал и големина горе доло само дето е 100 пъти по кекава тежеше 2 кг мисли си сам колко е тази : ) а и аз карам дх (спускам се) така че килограмите много не ме валнуват.
Аватар
vanko94

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)