Sprint Primus или Drag F4m ?
Ще се използва със DURO DJ D !

Споделете ако има по-подходящи рамки за спускане до 170 лв, но все пак си изкажете мнението - коя от горепосочените е по-издръжлива !
PRObably1 написа:За спускане-рамка за 160 лв няма!По добре си вземи Драг С1 за 160лв,но ако си си харесал тези две рунтави рамки-вземи твърдака .
Evgeni написа:Вече ти отговорих в темата за Кратки въпроси.Ама инатът си е инат-да си направи тема!
xcrider написа:Между другото вчера говорих с човека, които е проектирал примуса (стария etertain) и ми каза, че си продал чертежите на SPRINT и започнали да го правят масово.Каза ми, че примуса била много по-здрава рамка от C1 (клаймбър), а пък за ф4 нямам думи просто![]()
bayganio написа:Ха, сетих се, сегашната ми рамка е Крос Спотстер и била 85лв небоядисана (нова). Та може да си я вземеш и ако се строши си взимаш още една
martinl написа:Добре !
Предложете тогава някаква мека рамка до 150-170 лв която да е устойчива за спускане !
bayganio написа:Хората са казали че мекица под 900лв(цялото колело) няма добра. Иначе един приятел имаше ф4м и нямаше проблеми, ама какво му разбира главата от колела.... Взимай примуса според мене, помисли и за скотовете, ама те са по-скъпи...
PRObably1 написа:martinl написа:Добре !
Предложете тогава някаква мека рамка до 150-170 лв която да е устойчива за спускане !
Мека рамка за тези пари няма,казах ти вече!bayganio написа:Хората са казали че мекица под 900лв(цялото колело) няма добра. Иначе един приятел имаше ф4м и нямаше проблеми, ама какво му разбира главата от колела.... Взимай примуса според мене, помисли и за скотовете, ама те са по-скъпи...
За 900лв ако намериш сносно ела ми се обади..
Спринта изглежда надежден,но е доста нисък.С1 има варианти 14 и 16.5,а Кроса мисля,че беше само с 14".
Би трябвало да издържи 130мм вилка,но зависи и как го натоварваш.Един приятел спука подобен под челото,но го караше с Епикон и си го тормозеше редовно
PRObably1 написа:Заслужават си!В пъти по-добре от F4!
martinl написа:Челото на Primusa ще издържи ли Duro DJ Triple ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта