Drag Ontario от Тандем Пловдив

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag Ontario от Тандем Пловдив

Мнениеот hondaedge » Пон Юни 20, 2011 2:41 pm

Здравейте,
това ми е първата тема тук / дано е на правилното място /.Намирам сайта и форума за много информативни и полезни и предпочитам да чета, но един въпрос ме гложди леко. 2008 година си взех въпросното колело от горния магазин. Карам не много често - малко градско и повече леко XC . По- късно разбрах/бях нов в пл.колоездене/, че колелото е с едностенни MACH 1 и спирачки LOGAN. Та въпроса ми е имало ли е Онтарио с едностенни капли заводско и с такива спирачки ?
hondaedge

Рейтинг: 1200

Re: Drag Ontario от Тандем Пловдив

Мнениеот amstel4o » Пон Юни 20, 2011 5:04 pm

не съм на 100% сигурен но според мен това не е така от завода от завода всички модели излизат с капли ЕХЕ и те са двустенни но не съм съвсем сигурен за това но обикновено от завода излизат със спирачки тектро :agree: но разгледай най-добре в сайта на драг http://screambikes.eu/ :agree: Това е с което мога да помогна :beer:
Аватар
amstel4o

Рейтинг: 1163

Мнениеот AntonZlatkov » Пон Юни 20, 2011 6:55 pm

Ако си го взел на цена, която е различна от базовите окомплектовки - нищо чудно. Между сезоните, когато сменят асортимента често се появяват такива бройки.
0876333515
Аватар
AntonZlatkov

Рейтинг: 1187

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 20, 2011 7:54 pm

hondaedge написа:Здравейте,
това ми е първата тема тук / дано е на правилното място /.

Не беше на правилното място. Сега е с една идея по- близко до правилното място. :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Univer welo » Пон Юни 20, 2011 8:10 pm

ЗА МЕН ,АРМЕНЦИТЕ СА КОРЕКТНИ ,но знае ли човек... :dontknow: Все пак ,велосипедът се продава с гаранционна карта и паспорт /описание/. Имаш ли ги тези документи? Най-добре да провериш при производителя.
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Мнениеот hondaedge » Вто Юни 21, 2011 7:45 am

Да, имам ги тези документи и осъзнавам,че е "след дъжд качулка" ама исках да си затвърдя мнението, създадено от компютърните магазини,че в БГ веднага те преценят/според нивото/ с какви части могат да те изпързалят без отстъпка в цената. Цената ми си беше нормалната за времето - в интернет беше същата на всички места.Явно каплите и спирачките са най- лесни и бързи за подмяна.

Трябва да се чете два месеца преди да се дават повечко пари.И да не се вземат съвети от БГ продавачи.
Намерих си изгодно в добро състояние Beretta V22 Air Sprint и ги намирам за много корави.
Благодаря на отговорилите.
/Повдигнах темата щото при първото по-сериозно спускане по черен път въпросната MACH 1 се огъна много лесно- пое цялата тежест и се огъна плавно и елегантно :D /. За някакво метро колело - ще се примиря, ама за Онтарио - нещо не е логично. Магазина е добре зареден, но не обичам да се чуствам балък - тъй че забравям за тях.
hondaedge

Мнениеот Loxxxly » Вто Юни 21, 2011 9:12 pm

Aз чета доста рядко форума вече поради липса на време, още по-малко пък да пиша, но за въпросния магазин и продавач не съм на същото мнение. Преди две години си поръчах от там РАМ ht2 с различни промени от базовите компоненти и съм страшно доволен и от компетентноста и отношението, както и от цената, която получих като краен резултат. Това си е лично мнение, все пак сме пазарна икономика и магазини бол, но с една дума аз нямам забележки и съм доволен :agree:
Аватар
Loxxxly

Мнениеот ng14 » Вто Юни 28, 2011 8:16 am

Преди време карах с един бивш съученик. Той имаше точно такова Онтарио с едностенни капли. Направи ми впечатление, защото аз имам Хакер SF и на практика моето колело имаше по-висок клас компонент - двустенни шини. Не съм обръщал внимание на спирачките.

Доколкото си спомням този приятел си беше купувал Онтариото 2007 за ~400 лв. Не знам ти за колко си го купил, но явно в миналото е имало модификация с такава окомплектовка - не е само твоето колело.
Аватар
ng14

Назад към Продукти за крос-кънтри