Откриха за движение велоалеята на булевард Ломско Шосе

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Откриха за движение велоалеята на булевард Ломско Шосе

Мнениеот kosboss » Пет Юли 01, 2011 1:20 pm

-На 27.06.2011г се откри част от велоалея на булевард Ломско Шосе.
-Отсечката от улица Бели Дунав (хипер-маркет Billa) до улица Република (пощата на кв.Надежда) се откриват за движение на моторни превозни средства и велосипеди.
-Въпросната алея ще даде възможност на жителите на близо 78 000 квартал, да се придвижват безопасно и бързо, със своите велосипеди по натоварения булевард.
-Алеята изглежда изключително добре, както може да видите и от снимките за които ще дам линк най доло.
-Остава ни да се надяваме че въпросната велоалея ще продължи да се доизгражда, по посока на центъра и най-вече върху кръговото кръстовище, там където се пресичат булевард Ломско Шосе и булевард Рожен, така известната северозападна тапа на София.
-Преминаването пеша или с велосипед към днешна дата, през въпросното кръгово кръстовище е изключително опасно, а за доста хора както се е оказало и смъртоносно.
-А ето и линк към снимките които обещах :agree: http://kosboss.blogspot.com/p/blog-page_27.html
Снимки на булевард Ломско Шосе и велоалеята след ремонта-> http://kosboss.blogspot.com/p/blog-page_27.html
Аватар
kosboss

Рейтинг: 1160

Re: Откриха за движение велоалеята на булевард Ломско Шосе

Мнениеот did » Пет Юли 01, 2011 2:17 pm

Честити ни предизборни времена у форума :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alex Madman » Пет Юли 01, 2011 2:28 pm

did написа:Честити ни предизборни времена у форума :D

Как се надявах да ни подминат :boggled:

Иначе, ако не друго, то темата е по- скоро за тук.
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот kosboss » Пет Юли 01, 2011 3:40 pm

-Извинете че не съм публикувал темата къдео трябва, но съм нов в този форум :D .
-А относно предизборните времена, ако бях някакъв вид агитатор, щях ли да напиша поста си като не споменавам имената на виновника това да се случи, и щях ли да дам линк към галерия със снимки във собствения си блог.
-Обикновенно такива хора се стараят да останат анонимни, помислете малко за това.
Снимки на булевард Ломско Шосе и велоалеята след ремонта-> http://kosboss.blogspot.com/p/blog-page_27.html
Аватар
kosboss

Мнениеот did » Пет Юли 01, 2011 4:14 pm

kosboss написа:ако бях някакъв вид агитатор, щях ли да напиша поста си като не споменавам имената на виновника това да се случи, и щях ли да дам линк към галерия със снимки във собствения си блог.

:rofl:

Абе, палячо, дискусия за велоалеите в този форум се води от поне 5-6 години, даже и в момента в няколко теми. Появяваш се ти, правиш си регистрация и пущаш нова тема с линк към "блог", където пише:

kosboss написа:Тук лично премиера Бойко Борисов и кметицата на София Йорданка Фандъкова идват да прережат лентата.

Очевидно не си наясно с НИЩО!

Стой далеч от този форум!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот azze » Пет Юли 01, 2011 4:50 pm

"-Обикновенно такива хора се стараят да останат анонимни, помислете малко за това."
Кои са тия? :lol: Кой иска доброто му дело да остане анонимно преди избори?

Все пак съм доволен,че са направили велоалея.Едва ли ще я ползвам,защото не живея в района.Надявайте се поне тази да не я налазят неориентирани пенсионерки.Поне като ги блъснете,няма как да ви кажат "Къде караш,бе момче?".
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот subritual » Пет Юли 01, 2011 5:02 pm

То това е чудесно,само дето вместо да се потупваме за едната велоалея,да спрем да прерязваме ленти за щяло и нещяло и да свършим нещо полезно.
Щото за няколко километра тук и там път,станаха километри лента за прерязване и завод за нея.
Жалкото е само,че и черния ПР явно работи,взет е пример от Азис.
Иначе на Софиянци и по-скоро Надежденци, Обелянци и др.-
Честита ви 1.62км вело алея!
Направена както му е реда.
Останалите,очакваме останалите 90+ километра велоалеи в София,и моля-нека не са по-лоши от тази.
Аз бих заключил темата. :peace:
Аватар
subritual

Мнениеот Сашо » Пет Юли 01, 2011 5:31 pm

kosboss пише през работно време точно след обедната почивка. А това ме навежда на мисълта, че е около 50-годишна дългогодишна пиар служителка в община София, назначена с връзки и пишеща под прикритието на байкър в нашия форум.
Аватар
Сашо

Рейтинг: 1660

Мнениеот did » Пет Юли 01, 2011 5:36 pm

Сашо написа:kosboss пише през работно време точно след обедната почивка. А това ме навежда на мисълта, че е около 50-годишна дългогодишна пиар служителка в община София, назначена с връзки и пишеща под прикритието на байкър в нашия форум.

:agree:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Пет Юли 01, 2011 5:49 pm

Сашо написа:kosboss пише през работно време точно след обедната почивка. А това ме навежда на мисълта, че е около 50-годишна дългогодишна пиар служителка ....

Май не е, ако се вярва на мейл адреса, пуснат в една търсачка. :thumb:

http://www.google.bg/search?q=%22age3%4 ... =firefox-a
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот kosboss » Пет Юли 01, 2011 6:01 pm

Сашо написа:kosboss пише през работно време точно след обедната почивка. А това ме навежда на мисълта, че е около 50-годишна дългогодишна пиар служителка в община София, назначена с връзки и пишеща под прикритието на байкър в нашия форум.

:roll2:
-Това по-горното ме разби направо, беше много смешно, смея се със сълзи.
-Да си кажа честно дори съм забравил за поста в които коментирам кой прерязва лентата.
-Ако си мислиш че съм пр-лелка напиши в Google само kosboss и виж на колко места по колко различни теми съм писал, сам може да си направиш изводите кои съм, какъв съм, какви интвереси имам и тн.
-Факт е че това е едно хубаво събитие, на което поне аз се радвам много, надявам се цяла София да стане такава в близките години.
Аватар
kosboss

Мнениеот did » Пет Юли 01, 2011 6:31 pm

Защо ТРЯБВА ние да проучваме кой си ти?

Те защо след регистрацията си не проучи, какво къде е писано тук? Темата е коментирана стократно, а ти се явяваш като "месия-информатор" или по-скоро "чукча-писател".

:deal:

P.S.
София няма да е "такава" през близките години.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kosboss » Пет Юли 01, 2011 7:47 pm

did написа:Абе, палячо, дискусия за велоалеите в този форум се води от поне 5-6 години

-Моля без обиди.
-Вярвам че правилата на форума не толерират такова отношение межда потребителите.

did написа:Защо ТРЯБВА ние да проучваме кой си ти?

-Веднага отговарям:
-Вие сте тези които ме обиждат че съм някакъв предизборен агитатор, което ме засегна.
-Когато се изказва твърдение не смяташ ли че е нормално то да бъде проверено ?
-Или според теб е най-лесно първосигнално на някои да бъде залепен етикет, а пък после той нека се оправдава.

did написа:Те защо след регистрацията си не проучи, какво къде е писано тук? Темата е коментирана стократно, а ти се явяваш като "месия-информатор" или по-скоро "чукча-писател".

-За това съжалявам, бях много надъхан не потърсих в търсачката и не видях че има още една тема в която е засегната темата с велоалеята по Ломско Шосе :D .

did написа:P.S.
София няма да е "такава" през близките години.

-Аз за разлика от теб съм оптимист и вярвам че може да стане такава, само трябва настоичивост и активност от заинтересованите страни.
-Въпроса е дали велоалеите ще бъдат начертани само с боя по пътното платно или тратуара, и колите и пешеходците ще газят по тях, което обезмисля тяхното съществуване, или ще бъдат направени по подобие на тази в Надежда.
Аватар
kosboss

Мнениеот Antares » Пет Юли 01, 2011 8:54 pm

Шибан пиар и популизъм! За тая велоалея е споменато вече в няколко теми. Аре стига още реклама! И да не пишеш изрично кой е замесен - ясно е кого четка раздухването.

Ако вместо в PR и евтин популизъм всички тези ресурси и усилия се инвестираха в реални действия - може би да си колоездач в града нямаше да е по-екстремен спорт от това, да си колоездач в планината.

@Ozzie, e-mail-ът може и да е същия. Човека не е. Тоя стил на изразяване с тиренца на всеки нов ред не се забелязва по другите мнения на потребителя.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Harka » Пет Юли 01, 2011 9:13 pm

Май вече всички разбрахме за тази алея. Не мисля, че има смисъл да се обсъжда повече. Още повече пък с този тон.
Аватар
Harka

Назад към Общ форум