Submitted by jasent on Sat, 07/02/2011 - 07:30
Около 450 човека стартираха малко след 6 часа от пред Историяескишт музей.
Челните редици поведоха колоездачи от клубовете и Уоутър Клепе - победителшт от миналата година.
В не официален разговор Уоутър, каза че планира да кара по спокойно защото усещал симптоми на настинка.
При старта пилотна кола поведе колоната и даде възможност колоната да потегли.
Слънцето изгря , ще бъдем на Кладница за да посрещнем първите.
Първи Кладница 25 премина Клепе за около 50 мин.
След него плъно се движи колоездач, който не успяхме да познаем.
Времето е хладно, с променлива облачност, не се очаква дъжд.
http://www.vitosha100km.bg/node/45Submitted by jasent on Sat, 07/02/2011 - 10:45
Скороходци Мъже
1.Димитър Николов Давидов 09:34:45 10.44 км/ч
2.Ганчо - Славов 09:49:31 10.18 км/ч
3. Любомир Радойчов Палакарчев 10:20:53 9.66 км/ч
3. Валентин Киров Киров 10:20:53 9.66 км/ч
Колоездене Мъже
1. Уоутър Антон Клепе 03:44:53 26.68 км/ч
2.Тодор Николаев Ангелов 03:59:44 25.03 км/ч
3.Бойко Иванов Танчев 04:15:26 23.49 км/ч
4.Николай Тодоров Гугински 04:17:55 23.26 км/ч
5.Венцислав Стефанов Баков 04:18:03 23.25 км/ч
for SG special reporting

). Времена, които до преди 2-3 години те вкарват в топ 10 сега те пращат в топ 50. Върволицата от колоездачи беше непрестанна и сгъстена. 5 минути стоп и си 10 места назад дори и във финалните километри, никога не ми се е случвало да карам от старта до финала сред толкова много хора, като постоянно някой те изпреварва или ти изпреварваш някого.winger написа:Що сички твърдите, че нивото се е вдигнало толко мн... аз до колкото разбирам пък обиколката е била сравнително по-къса тая годинаНякой замери ли я да каже спрямо предните години с колко е скъсена ?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

... след това беше такава кал ... загубихме поне час да издрапаме от нея и после още почти час да си поизмием колелата в Боснек, че да не се налага да ги носим на гръб до София. Извод: Внимавайте като си пожелавате да не е много слънчево! Ver написа:Страхотна Обиколка! Чудесно време! Просто всичко беше прекрасно!![]()
![]()
Аз искам да поздравя всички участници и специално пешаходците! Иска се голяма воля и още по-голяма издържливост да се минат тези километри! Браво на всички![]()
А да, евала и на момичето със синия байк, със счупения дерайльор, което караше само! За себе си знам, че не бих тръгнала сама на Обиколката.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта