Admin написа:След като в случая организаторите са поели ангажимент да почистят трасето, нещата опират до лична преценка на всеки участник - ако нямаш шанс за първото място, по-културно би било да си прибереш боклука както при всяко нормално каране в планината. Ако пък наистина се състезаваш с шансове за успех и имаш подобни инструкции от организаторите, тогава аз лично бих оправдал подобно действие.
woutermtb написа:...if somebody sees you throwing garbage in the nature, you are disqualified!...
ivan_radev1 написа:Не смятате ли, че е добре "боклуците" да минат в отделна тема...
zlink написа:Някой има ли представа дали ще оправят класирането? Там, измежду мъжете някакси...се губя хахаха
Pinky76 написа:Поздрави Тодор!![]()
![]()
![]()
dobber написа: Възможно ли е за един сезон да се научи човек - какво е планинско колоездене, и да завърши под 6 часа?
dobber написа:Възможно ли е за един сезон да се научи човек - какво е планинско колоездене, и да завърши под 6 часа?
lud_s_kolelo написа:Едно въпросче ако организаторите четат тука - тази година може ли някъде да се види класирането по етапи както миналата? Поне на мен би ми било интересно да сравня как ми е било темпото в различните участъци...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
dobber написа: Възможно ли е за един сезон да се научи човек - какво е планинско колоездене, и да завърши под 6 часа?
pezzata написа:...
Искам на ви информирам само че на 30.06.2011 имахме ПЪЛНА ЗАБРАНА и от СДВР и от Столична община(с резюлирани писма) да проведем мероприятието във връзка с началните часове на стартиране и броя на участниците както и продължителноста му...
zlink написа:Някой има ли представа дали ще оправят класирането? Там, измежду мъжете някакси...се губя хахаха
mrdaka написа:dobber написа: Възможно ли е за един сезон да се научи човек - какво е планинско колоездене, и да завърши под 6 часа?
Възможно е човек да придобие представа за един сезон, но чак да се научи .. май трябва повечко време. Аз карам от тази пролет и моето време е точно 6 часа, а не бях на макс от възможностите си. Да не говорим, че имаше човек, който от 3 месеца ката колело (Cross GRX8) и го направи за 5 часа и малко
Състезанието си беше супер като изживяване, натоварване и организация.
THEZOGGO написа:И при мен има грешка в класирането. Старта бе даден в 6.09, а аз финиширах в 13:15 (даже беше отбелязано на таблото на старт/финала, там къдет се пишеха врмената на всички). Това прави 7 часа и 6 минути. В класирането са написали срещу моето име 7 часа и 55 мин което е абсолютно неввярно. Писах снощи е-mail до организаторите, още нямам отговор. Ако до утре няма отговор или поправка в класирането, ще отида директно до магазин Алпи, да ги попитам защо съм с 48 номера назад.
Едит:
Сега се загледах колко е разликата между мен и този след мен в "официалното класиране", ами тя е 11 секудни, което отново е абсолютно невярно. Защото човека след мен дойде около 3 мин след мен.
Вярно е че съм доста по-бавен от останалите, но и аз карах за време и много бих искал времето за което съм направил Обиколката да бъде коректно вписано в класирането.
woutermtb написа:Hmmmm, every time the garbage problem... if somebody sees you throwing garbage in the nature, you are disqualified!
ivan_radev1 написа:Малко е тъпо Тино да го отнася. Той едва ли не единствен имаше доблестта да си признае и всички му се нахвърлиха. Познавам го и знам, че наистина ще тръгне другата неделя да почиства пътеката и ще почисти и боклуци, които не са от състезанието.
В същото време много други хора хвърляха, не си признават, че са го правили, и ще продължават да го правят и друг път, ако са сигурни, че никой не ги вижда. Е, тях с чиста съвест мога да нарека идиоти, но не и Тино. Всеки прави грешки, но далеч не всеки е склонен да ги признае и да се опита да ги поправи. Браво на Тино за инициативата за почистването!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта