п.п И ако може някой да ми каже къде да видя какъв размер е колелото

b0bituy написа:п.п И ако може някой да ми каже къде да видя какъв размер е колелото
b0bituy написа:Дано да стане с регулирането, че като го продавам да му взема повече парички.
Най- лесно можеш да го установиш ти. Измерваш дължината между центъра на средното до края на седалковата тръба и получаваш едни сантиметри. Ако държиш да е в инчове, делиш сантиметрите на 2,54.
Моя окомер казва 18".
Рамката няма никакви поражения и е 6+ и не виждам какъв е проблема ако е само до регулиране да го продам и само бъдещия собственик да си купи капла и диск. Най-вероятно ще го пусна на части но не се знае все ощеb0bituy написа:Дано да стане с регулирането, че като го продавам да му взема повече парички.
Без коментар!!!
b0bituy написа:Рамката няма никакви поражения и е 6+ ....
subritual написа:Що не вземеш да регулираш с чук и каплата,после го пусни във форума и никой няма да разбере,че колелото е блъскано от автомобил.
Казвам, че ако вилката и кормилото там се регулират и са на 6+ може да го пусна цялото, защото рамката е на 6+ .Ozzie написа:b0bituy написа:Рамката няма никакви поражения и е 6+ ....
А вилката?
Каплата е сцепенаnaskoj написа:subritual написа:Що не вземеш да регулираш с чук и каплата,после го пусни във форума и никой няма да разбере,че колелото е блъскано от автомобил.
И защо да лъже хората ? По добре да знаят какво купуват ,че после ще го има в "Коректни/Некоректни потребители " . А ако се наложи да продаде нещо или да си купи ,просто малко ще са хората ,които ще търгуват с него .
Сега си направих една груба сметка с частите които ми харесват и за тия пари ще си купя направо ново колело. Доста повече от 800-900 лева излизат частите... Темата е ключ.b0bituy написа:Колеги, струва ли си да налея 700-800 лева в колелото да го стегна и да си го карам още 2-3-4 лета? Рамката е перфектна и не ми се иска да я махам а и имам доста спомени с това колело, защото е първото ми хубаво. ( първата любов никога не се забравя) Смятам да взема нови капли, дискови спирачки, машинките им, кормило, педали, хубава удобна седалка
и да го пребоядисам прахово. Отзад диска и накладката са 6+ обаче така и така отпред ще ги сменям поне като правя нещо да го правя като хората. Колко мм дискове да взема? 203? Харесах си тези http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=54682 Всичко е в комплект както е на картинката, нали ? Ако можете да ми препоръчате хубави части, защото не разбирам много и не искам да купувам работи за които после ще ме е яд.
Потребители, разглеждащи този форум: pcconsult и 19 госта