А благодарностите за снимачната техника са към PtD.

Модератори: did, naka76, bikezilla

може би най-любимите ми 10 км от Родопите
 може би най-любимите ми 10 км от Родопите

Питам сериозно, защото аз в началото що годе добре, ама преди язовира вече бях...парцал.Ясно е че в мен е проблема, ама...
  Питам сериозно, защото аз в началото що годе добре, ама преди язовира вече бях...парцал.Ясно е че в мен е проблема, ама...taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

Ех тези пътеки,...еххх.
 Ех тези пътеки,...еххх.  

4getcredo написа: ... на картинка нещата изглеждат доста по-бързи от реалното усещане.

Ако се гледа в центъра на кадъра, горе-долу се хваща скоростта такава, каквато се възприема и по време на каране. Иначе на най-бързите места в клиповете съм карал с между 40 и 50 км/ч, например в първото видео, началото на второто и в четвъртото видео (ден 2, част 2) по поляните и на едно място малко преди края на клипа. По-лошото е, че заради изкривяването и позицията на камерата не си личи големината на някои препятствия, нито пък наклонът надолу, нито тегавите серпентини... ама то ако можеше всичко да се предаде чрез камера, за какво да караме - можехме само да гледаме.
 Ако се гледа в центъра на кадъра, горе-долу се хваща скоростта такава, каквато се възприема и по време на каране. Иначе на най-бързите места в клиповете съм карал с между 40 и 50 км/ч, например в първото видео, началото на второто и в четвъртото видео (ден 2, част 2) по поляните и на едно място малко преди края на клипа. По-лошото е, че заради изкривяването и позицията на камерата не си личи големината на някои препятствия, нито пък наклонът надолу, нито тегавите серпентини... ама то ако можеше всичко да се предаде чрез камера, за какво да караме - можехме само да гледаме.  

А пък най-интересната за мен пътека бе покрай оградата - усещането, дето го изпитах там, не се среща всеки ден.
  А пък най-интересната за мен пътека бе покрай оградата - усещането, дето го изпитах там, не се среща всеки ден. 

Аdmin аз съм с меко колело, ама..пак си беше зор пътеката и пак спирах да почивам.
  Аdmin аз съм с меко колело, ама..пак си беше зор пътеката и пак спирах да почивам.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

4getcredo написа:Тъй като при някои от записите от първия ден карах пред и зад Любчо, мога да споделя, че на картинка нещата изглеждат доста по-бързи от реалното усещане.
 Toчно обратното е. Виж на моя профил във ФБ съм качил едно ,клипче снимано с 250 км/ч, а изобщо не изглежда толкова бързо.
 Toчно обратното е. Виж на моя профил във ФБ съм качил едно ,клипче снимано с 250 км/ч, а изобщо не изглежда толкова бързо.

did написа:Ай стига с тая скорост. Който иска да види с каква скорост се кара там, да иде там и да кара. Камерите и фотоапаратите винаги лъжат!

batpeci10f написа:Здравейте,
Тъй като Бездивен е едно от местата кадето най-много обичам да карам когато намеря с кой (от Кърджали съм) искам да ви попитам има ли начин след голямото спускане от върха до язовира(близо до крепостта Патмос) да се премине водата без лодка ,смисъл има ли друг вариант или трябва отново да се бута наобратно и след това от Бездивен до Русалско по билцето както обикновенно правя ?!Досега съм го правил това 5 пъти и въобще не съм предполагал че съществува тази яка пътека от клипа.Ще съм адски благодарен ако някой ми отговори
 Може навсякъде по язовира да те закара.
 Може навсякъде по язовира да те закара.

?
 ?
abs написа:Ехааа! Кога ще направят пак такова каране?

EmZo написа:Абе, преди да ги повтирите обмислете като идея да се направи някой път Перпендикулярна вселена МЕГА. Да се минат маршрутите от 1,2,3,4,5 на едно мероприятие - 22-23 дни... колко му е? Има ли навити?

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта