Основно фрийрайд и малко спускане ще се практикува
wheels написа:Задна капла за почти 90кг човек.
главина: Formula OV32 S
шина: Mach1 MX
спици: DT Swiss
Добра комбинация ли са за не много тежък XC-пътеки/асвалт и v-brake спирачки? Гледах http://www.niko-bikes.com , тъй като Варна ми е близо, а и предлагат безплатно наплитане и регулиране при закупуване от тях. Приемам и други предложения до около 100лв . Много ми харесва идеята главината да е с капсуловани лагери, защото се подържа много по-лесно. Най-добре с линкове.
Смятате ли, че е проблем да се пазарува капла с куриер, може ли нещо да и стане?
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:За рамка Ram ht.two колко мм трябва да е ос-та на средното 118мм или 126мм? Предстой ми закупуване на ос-касета и незнам старата колко мм е затова моля за помощ.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Курбелите са Shimano FC-M443 Octalink. Знам, че ми трябва средно за 68мм муфа, но ме интересува колко мм трябва да е дълга самата ос на средното.
denises26 написа:Shimano BR-m445 или Quad Dime Pro?
msniki написа:За колко време се изхабяват- Повече от органичните накладки или по малко ?
Издържат ли на загряване ?
Трудно ли се разработват ?
buffalo17 написа:За да не опират в рамката курбелите(Truvativ Hussefelt) ,средно със външни лагери ли трябва да си взема (Truvativ Howitzer) ??
frantishek написа:Както си я оставил.
Земи си шестограм 3 мм и си връткай пак ребаунда. Аз като гледам как е и маята така ще направа. Преди да съм я изгубил някъде като теб. Но първо искам да си намеря някаква тапа за отвора да не влиза боклук.
denises26 написа:Shimano BR-m445 или Quad Dime Pro?
exiteyes написа:Вчера май пробвах Shimano-то, ако ги слагат на Cross GRX8(както пише в сайта им)....
Frozen написа:Здравейте , въпроса ми е следния , имам вилка Rock shox Dart 3 , и сега мисля да си вземам рамка ht 2 . Чудя се , дали ще си паснът , защото гледам че стержена е доста дълъг
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта