Доста хора не могат да разберат че сглобяването на едно колело откъм леки и качествени части за преходи е голям гъдел.
Купуваш пробваш и като не ти харесва го сменяш с по хубаво, и така на татък .
Още веднъж страхотно е станало.

Ozzie написа:Лапата, въпреки че е синя, някак не ми се вързва цветово в цялата композиция.
dobri4ko2 написа:Гледам колета са супер ама колко бона похарчи ?
airborneone написа:dobri4ko2 написа:Гледам колета са супер ама колко бона похарчи ?
Да наспамиш готината тема с най-тъпия въпрос
airborneone написа:Ваксиниран и обезпаразитен съм, къде да попълния молба за осиновяване
eMcKu написа:airborneone написа:dobri4ko2 написа:Гледам колета са супер ама колко бона похарчи ?
Да наспамиш готината тема с най-тъпия въпрос
Нямам никаква идея. Харесвам си нещо и майка ми го купува.
webster1102 написа:
Fox-a Kashima ли е?
Ozzie написа:Май черна. Да се вързва с короната на вилката и ръкохватките на кормилото.
Имам една ZOOM, мога ти я пратя за проба.
btw, моето миналата седмица го закачихме на кантара в "Нико байкс". Закова го на 14.810, но предполагам в гумите няма нищо. Последно съм сипвал "боза" по Великден...
PRobably написа:Колелото е много готино,върхов клас компоненти и добри цветове.Но мен лично не ми харесва,много ми е позьорско,все едно не е направено за каране,ами за някоя витрина...
eMcKu написа:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220806180252&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_922
eMcKu написа:Мама каза, че може
eMcKu написа:PRobably написа:Колелото е много готино,върхов клас компоненти и добри цветове.Но мен лично не ми харесва,много ми е позьорско,все едно не е направено за каране,ами за някоя витрина...
Да, защото тези компоненти са направени за витрини.![]()
Нямам намерение да позьорствам, сортирам най - доброто от всичко, за да получа това което искам.
Ако за теб скъпите колела не стават за каране, представите ти са много грешни
EccentricMOTION написа:Точно велосипедите от витрината са най-бързи! Адмирации, удивително е! Да минеш да ти подаря две жълти капачки Конти да завършим картината![]()
Интересно ми е дали си се сдобил вече с екипировката в съответната цветова гама?
Ozzie написа:Ти сериозно ли?!?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта