TheAnimal написа:Подяволите и аз улетях. Доста "мръснишки "тип, лошото е че ми е колега
TheAnimal написа: а сега как да го разкарам.
TheAnimal написа:Добре се представи, а сега как да го разкарам
TheAnimal написа:Това че предпочитам мъже за една нощ? Та това е ясно.
TheAnimal написа:Или че имам нужда от специализиране психиатрична помощ?
NovemberCharlie написа:Ще разбераш, че си пораснал, когато те почнат да искат да те разбират, а на теб да не ти пука, че не ги разбираш.
NovemberCharlie написа:Ще разбараш, че си пораснал, когато те почнат да искат да те разбират, а на теб да не ти пука, че не ги разбираш.
TheAnimal написа:Щот си мъничък и нямаш стаж в тея неща, за това ти пука.
Ще мине време и няма да ти правят впечатление тея неща.
NovemberCharlie написа:Ще разбараш, че си пораснал, когато те почнат да искат да те разбират, а на теб да не ти пука, че не ги разбираш.
bluskanie написа:Само искам да кажа, без да намеквам абсолютно нищо, че влюбването е едно, а обвързването и семейния живот - съвсем друго.
natalito написа:NovemberCharlie написа:Ще разбераш, че си пораснал, когато те почнат да искат да те разбират, а на теб да не ти пука, че не ги разбираш.
Има още да растем
PtD написа:NovemberCharlie написа:Ще разбараш, че си пораснал, когато те почнат да искат да те разбират, а на теб да не ти пука, че не ги разбираш.
Бахти, нямам толкоз пари. Сигурно не съм пораснал достатъчно
NovemberCharlie написа:А, де? Аз като пораснах и като погледнах - ми то съм растял, растял...та чак съм одъртял.
Alpina написа:Струва ми се, че името на темата и повечето постове в нея, нещо се разминават...
TheAnimal написа:Той след последното опарване, духа яко
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта