Antares написа:Да, четвъртъка говорих със Иво от спиците, който го е минавал и разбрах, че са замръкнали, а въобще не са били случайни хора (Наката, например). Определено хора, каращи по-добре и повече от мен, та гласа на разума нашепва или да го правим два дена (ако ще се минава през Левски) или връщането да си е през паниците.
HepBeH_XaMcTep написа:Antares написа:Да, четвъртъка говорих със Иво от спиците, който го е минавал и разбрах, че са замръкнали, а въобще не са били случайни хора (Наката, например). Определено хора, каращи по-добре и повече от мен, та гласа на разума нашепва или да го правим два дена (ако ще се минава през Левски) или връщането да си е през паниците.
Аз съм навит за двудневка!
Пък и ме блазни идеята за някой по-интересен фотос там!
Пък и ако пътеката е тип "болница" - определено ще е оферта да се насладим няколко пъти на по-палавите участъци!
Silvestroff Gabrovo написа:Пешо , първоначалната идея започва да се разводнява. Спокойно ако се съберем в 08.00. на центъра в Калофер, и потеглим в 08.30., с прилично темпо отиваме до Рай и се връщаме.Правил съм го, и си е приятно разтоварващо каране. Поне за мен.Виж тези варианти ала Левски, са по хард.Нямам възможност да съм за два дена, така че идеята да еднодневка по ми допада.
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта