ChildrenOfChaos написа:С грешно впечатление си останал. Няма нужда да се обръща особено, ако си с хидравлични дискови спирачки.
fall_out написа:Това вярно ли е - http://www.maxxis.com/Bicycle/Downhill/ ... er-II.aspx
Аз ли не съм разбрал досега или е нещо ново?
airborneone написа:ChildrenOfChaos написа:С грешно впечатление си останал. Няма нужда да се обръща особено, ако си с хидравлични дискови спирачки.
Много интересно мнение...
Само дето Фокс препоръчват обръщането на велосипеда (вилката преди каране),
а спирачките ако са му наред няма грижи да си ги обръща...
denises26 написа:Забелязах го на снимките от "Перпендикулярна вселена 5"...
denises26 написа: за хидравликите знам, че ако имаш малко въздух в лостчето, той може да отиде в калипера и да стане мазало
Gopeto написа:Не исках да пускам нова тема. Според вас Drag Hacker (твърдак) добър ли е http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... acker.html ? Висок съм 175 см и съм около 70 кг. Мисля да го карам предимно в града, но ще се кара по второкласни пътища и леко по планината.(по пътечки)
SeSSion написа:Чисто ново Marzocchi Roco R или употребяван 5th Element?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
airborneone написа:ChildrenOfChaos написа:С грешно впечатление си останал. Няма нужда да се обръща особено, ако си с хидравлични дискови спирачки.
obelix написа:airborneone написа:ChildrenOfChaos написа:С грешно впечатление си останал. Няма нужда да се обръща особено, ако си с хидравлични дискови спирачки.
Това май се отнася само за Fox вилките и то конкретно заради някакъв тампон, който се напоява от маслото при обърната вилка. До колкото знам, Rock Shox примерно такова нещо нямат.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
VOLATGE написа:68 е ширината на муфата, а 51 и 56 е т.н. Chainline ЕТО и ка се измерва
DanailKoev написа:Здравейте,
Имате ли представа в колко часа отваря магазина на screambikes.eu на бул. България?
Благодаря!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp и 21 госта