Antares написа:Оф, пак ме халоса музатаПак стихоплетни простотии ^^
Баси импресионистическия суууурреализъм!
Kolossus написа:frantishek написа:Kolossus написа:Некоректни ----> n_netov ... само да го видя и ше му набия една здрава злобарка във фейса
Ще онанираш пред момчето ли бе?!
Образно говоря, мина ме със 160лв.
spruld0g написа:Kolossus написа:frantishek написа:Kolossus написа:Некоректни ----> n_netov ... само да го видя и ше му набия една здрава злобарка във фейса
Ще онанираш пред момчето ли бе?!
Образно говоря, мина ме със 160лв.
Брее скъпо минаване , някой и за по-малко пускат ..
Kolossus написа:Брат земи измисли нещо по-умно, защото на мене не ми е никак до шеги!
Николай Христосков Ако изкарам колелото навън ще заври DOT-a
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
azze написа:Жега,жега,жега,жега,жега,жега,жега.ЖЕГА!
prokalnatiq написа:...
prokalnatiq написа:Здравейте, искам да ви попитам нещо странично от колоезденето. Решил съм да ли копувам Ipod touch 3g 8gb, втора ръка. Първо да питам дали тази памет ще ми е достатъчна (за игри и за музика нищо сериозно)? Второ, за какво ги хакват, и какъв е смисъла? Трето приложенията безплатни ли са или се плащат? За какви проблеми да гледам щом го копувам 2ра ръка? И накрая има ли skype който може да се ползва през wi-fi то?![]()
Благодаря предватиелно!
П.П. А и да питам има или камери този модел http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 37&t=29235 , защото аз не виждам, да не би само 4г да са с камери?
lusi5001 написа:2.Без да е хакнат телефона няма да можеш да си качваш хубави игри,а и хакването е от порядъка на 10-20 лева
Evgeni написа:Нормално ли е за монтаж на водач да ми искат 20лв?
Ozzie написа:Пследноооо.... септември миналата година.
Що бе готин?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта