ChildrenOfChaos написа:Можеш с чук и права отвертка да набиеш отвертката, за да се образува нещо като процеп и така да я отвъртиш. Така направих Аз на една главина и след това нямах никакви проблеми с прецакани резби.
ChildrenOfChaos написа:Ама като ти отказаха поръчката върнаха ли ти парите?
Alpina написа:Значи отиваш в някой по-голям строителен магазин и питаш за "Асфалтова мукава" и ли мушама.... взимаш си и портативна газова или бензинова горелка и би трябвало да се сетиш какво следва
Притесненията ти за драскотини по рамката ще изчезнат напълно!
Dr.Green Thumb написа:Deadmau5 написа:
P.S. Добре че от мъртви мишки никой нищо не прави!
А плъхобургерите от к`во се прават според тебе?
А ако утре изляза само с една обувка ,много ли ще ми се смеят? :dunno:
ma61na7a написа:Здравейте, искам да ви попитам коя е най евтината single speed главина.![]()
Поздрави![]()
ЦЪКhttp://www.pinkbike.com/video/204117/
Първата песен някои случайно да и знае наименованието :?
kriisoo написа:Здрасти... Поредният тъп въпрос![]()
Понеже ми предстой да се качвам с лифта на Драгалевци (за първи път) и не искам да си надера рамката, някой може ли да ми каже къде горе долу да навия PVC или някакъв друг материал, че да не я издера и горе долу къде се закача? Става въпрос за рамка climber 14ка.
xcrider написа:Сега ще ти кажа как най-добре става.
...........
KiselotoMliako написа:ако целта е да си предпазиш гумата...
KiselotoMliako написа:А можеш ли да ми обясниш: ако целта е да си предпазиш гумата от чисто козметични притеснения за боята, къде ти отива естетиката с една "ВЪНШНА" гума вързана с 3-4 свински опашки?
Esoteric написа:KiselotoMliako написа:А можеш ли да ми обясниш: ако целта е да си предпазиш гумата от чисто козметични притеснения за боята, къде ти отива естетиката с една "ВЪНШНА" гума вързана с 3-4 свински опашки?
целта е чисро комерсиална, кара се до откат и после се продава, като "почти нова". карана два месеца от момиче, до мола и обратно.
Esoteric написа:
целта е чисро комерсиална, кара се до откат и после се продава, като "почти нова". карана два месеца от момиче, до мола и обратно.
xcrider написа:
Ами щом така мислиш, че правят. Наистина, се загрозява от една страна, но от друга, когато се продава имаш много по запазен компонент(в случая рамка) и можеш да вземеш повече пари.(друг въпрос е, че някой правят "като "почти нова". карана два месеца от момиче")Не е нужно да се лъже.
![]()
Мен така с един телефон, дето беше ползван уж два месеца, които взех от някакъв гаражен магазин в гео милев, ме изментиха, защото като поогледах вкъщи разбрах, че е ползван доста повече.(но в този случай има козметични забележки, за разлика от при рамките с този "протектор")
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта