бах маа му...
Тая тема никога не я бях отварял, щото си знам чергата и от продукти с дизайн и качество без компромис ми е опасно да се интересувам. Обаче се престраших, цъкнах и кво да видя: станал съм неволно автор на фундаменталното понятие "щраусова логика", макар никога да не съм обсъждал умсвените способности на щраусите; някои хора не знам що са решили, че точно МТБ-форума е мястото, от което трябва да започне борбата с чалгата в обществото и пак тука победоносно да свърши съвсем скоро; чета вече 3-та страница и не виждам нито един бирен емотикон

; други пък са решили, че тук и сега е моментът да се правят на обидени, все едно това има някакво значение; между другото намирам чудесно описание на маршрута на маратона, което е добре да остане някъде като информация, но защо точно в тая тема не разбрах...
Е, да хвърлим и един светъл лъч върху ситуацията. Всичко това просто показва, че народът е решил да вложи малко повечко емоция в НАШЕТО място за обмен на техническа информация, което пък означава, че форумът води нормален пълнокръвен живот, с какъвто малко подобни общества могат да се похвалят. Мен пък тва ме кефи!
Само че, както и в нормалните общества, понакога видните членове сядат на по бира, ама после се оказва, че бирата свършила, минават на по-твърдо, че поръчват и второ, и трето, и след N-тото питие почват да си говорят разни неща, които на сутринта се молят никой да не е чул и гледат гузно.
За щастие обикновено се оказва, че по същото време и другите са били на същото дередже и наистина не помнят кой какви ги е бръщолевил, обаче всеки за себе си не е сигурен дали не е изтървал нещо фатално.
До тук нищо фатално не виждам и не смятам, че цялата патартия има чак такова сериозно основание да се случва, та смятам преди и аз да изтърся нещо ни в клин, ни в ръкав (ако не съм се изтървал вече:D) да ида да полегна, да изтрезнея и като ми мине главоболието да фърля пак едно очо на развитието на фундаменталния дискусионен проблем "що е то интернет чалга и има ли място в сайта MTB-BG.COM?". Дано дотогава и други да са изтрезнели!
Q. b. f. f. f. s.