PowerSlide написа:Kато започнеш истинска работа ще се радваш да си с риза, панталон, сако и вратовръзка (а не с гамаши и работнически гащеризон например).

Ozzie написа:Отиваш, ама още си на линия.![]()
PowerSlide написа:Kато започнеш истинска работа ще се радваш да си с риза, панталон, сако и вратовръзка (а не с гамаши и работнически гащеризон например).

Sartor написа:По темата: не ме оставиха да спя тази вечер.
asen4o0 написа:Паднах с байка и си счупих лявата ръка. За 2-ри път!

airborneone написа:Sartor написа:По темата: не ме оставиха да спя тази вечер.
Кво нещо оплакваш ли се?
Да пратиш благодарсвено писмо на Дурекс, че са направили силиконови презервативи ей!

Evgeni написа:Де*а и тъпите терористи в 93 към 09:30.....![]()
![]()
чудих се аз какво да правя по дяволите ще се скапе процесора ми гореше направо толкова беше топъл отвън от вътре и по топъл е бил сигурно но чудих се блъсках си главата след като се изключи 3 пъти поред и накрая се сетих ще махна единия капак белким охлажда по добре и пак нищооооооо
да намеря някакво вентилаторче което да навра отстрани така,че да охлажда процесора качих се на тавана намерих едно намерих му място там цял ден кибича на компютъра нямам никакви проблеми с прегряване Sartor написа:PowerSlide написа:Kато започнеш истинска работа ще се радваш да си с риза, панталон, сако и вратовръзка (а не с гамаши и работнически гащеризон например).
Да киснеш по 8-12 часа пред компютъра и да ти стяга една гадна вратовръзка, да внимаваш как сядаш за да не се намачка панталона... Не звучи добре, а е още по-зле.
lusi5001 написа:Не мога да разбера колко е средното на скотт волтаж yz0![]()
![]()
![]()

Ozzie написа:Някой да има да услужи с такова чудо? Или нещо подобно?
Имам да боядисвам 100+ квадратни метра. С валяк в тази жега хич не е оферта. Много пот пада.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта