Ozzie написа:Купих си такова.
Въпреки скептицизма ми, работи. Подлежи малко на тунинговане, 'щото системата му за филтриране никаква я няма.
lusi5001 написа:За колко го взе,понеже наще искат да си взимат някаква плазма за хола ?
(ако не е тайна де)
vvvaaal написа:Лелей умирам от кеф 42" само за мен.Дано да не повлияе на карането.
vvvaaal написа:lusi5001 написа:За колко го взе,понеже наще искат да си взимат някаква плазма за хола ?
(ако не е тайна де)
За 999лв в момента на промоция в Техномаркета. Лелей умирам от кеф 42" само за мен.
Дано да не повлияе на карането.
lusi5001 написа:vvvaaal написа:lusi5001 написа:За колко го взе,понеже наще искат да си взимат някаква плазма за хола ?
(ако не е тайна де)
За 999лв в момента на промоция в Техномаркета. Лелей умирам от кеф 42" само за мен.
Дано да не повлияе на карането.
След като ми каза колко струва наще звъннаха на вратата и ми казаха че са купили http://www.technomarket.bg/products/091 ... 42pfl4606h![]()
Antares написа:Т'ва "ray ban" ли е, или "rey ban"? Че ако е първото... може да влезне в употреба на Ози - лъч, с който банва
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Ozzie написа:Стойка за автомобилни гуми. Такава дето да си нареди човек втория комплект гуми - 4,99 BGN от "земята на покупките" (a.k.a. "Кауфланд")
kriisoo написа:Защото не е добре за гумите да седят една върху друга![]()
За това на тази стойка се закачат за джантите
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта