hitar_potter написа:Преди месец си взех овче мляко от баба Гена в долната махала - там, след Муньовите, срещу изсъхналата смокиня. Нямах пари и затова ѝ дадох малко круши, от най-хубавите ми. Искам да се оплача. Млякото вече е развалено. Дори котката не ще да го пие. Отидох да ѝ го върна, ама гадта отказа - била изяла вече крушите. Поисках ѝ касова бележка - оказа се, че не можела да пише. Отидох да се оплача при арменския поп, той ме пренасочи към КЗП. Там ми се изсмяха. Отчаян съм! Остана ми половин литър развалено мляко, а нямам касова бележка и не мога да си върна крушите.
Затова, хора:
Не, купувайте мляко от баба Гена в долната махала!
DEMON BOY 13 написа:Ще го имаме в предвид!
cvb написа:
само се моли тая да те не срещаhttp://mtb-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=15378
hitar_potter написа:Преди месец си взех овче мляко от баба Гена в долната махала - там, след Муньовите, срещу изсъхналата смокиня. Нямах пари и затова ѝ дадох малко круши, от най-хубавите ми. Искам да се оплача. Млякото вече е развалено. Дори котката не ще да го пие. Отидох да ѝ го върна, ама гадта отказа - била изяла вече крушите. Поисках ѝ касова бележка - оказа се, че не можела да пише. Отидох да се оплача при арменския поп, той ме пренасочи към КЗП. Там ми се изсмяха. Отчаян съм! Остана ми половин литър развалено мляко, а нямам касова бележка и не мога да си върна крушите.
Затова, хора:
did написа:hitar_potter написа:Преди месец си взех овче мляко от баба Гена в долната махала - там, след Муньовите, срещу изсъхналата смокиня. Нямах пари и затова ѝ дадох малко круши, от най-хубавите ми. Искам да се оплача. Млякото вече е развалено. Дори котката не ще да го пие. Отидох да ѝ го върна, ама гадта отказа - била изяла вече крушите. Поисках ѝ касова бележка - оказа се, че не можела да пише. Отидох да се оплача при арменския поп, той ме пренасочи към КЗП. Там ми се изсмяха. Отчаян съм! Остана ми половин литър развалено мляко, а нямам касова бележка и не мога да си върна крушите.
Затова, хора:
ТИТАН! Като купиш мляко за 2500 лв, тогава ще се оплащваш!
Antares написа:На тая тема не мога да не се сетя един перпендикулярен виц.
Някакъв педал отишъл да го изследват за СПИН. Взели му кръв, върнал се нашия след седмица и доктора го посреща:
- Имам лоша новина за Вас. Тестът Ви е положителен!
- Олелее - заплакал педито - живота свърши! Край! Ужас!
- Спокойно момче, народната медицина е намерила лек. Отиваш при баба Гена в долната махала и купуваш десет литра овче мляко. Изсипваш вътре двайсет яйца и оставяш сместа задължително на слънце за един месец. След това - пиеш всеки ден по една чаша от сместа, до края й.
Хомосексуалистът си тръгнал обнадежден, а стъписаната сестра, която изслушала целия разговор попитала доктора:
- Абе докторе, тоя си беше съвсем здрав! Защо го налъгахте така?!
- Абе да види той, че тоя гъз и за друго може да служи...
TheAnimal написа:Аз пък съм доволна от баба Гена в долната махала. Винаги когато отида за мляко е прясно издоено от бика.
Купувайте от баба Гена. Не го слушайте тоя Хитър_Потен, той злорадства само, аз го знам него и от други форуми. Долна клюкарка, която очерня името на баба Гена и на нейният бик!
bikerider написа:"не, купувайте"
Antares написа:Абе Цого, стегни се малко! К'ъв е тоя подпис, два пъти по-широк от самия пост...
Univer welo написа:Простете невежеството ми - това ли е темата специално обособена за елита и VIP персоните на ФОРУМАЩе разрешите ли да поостана малко при Вас и мъдрите Ви мисли.
![]()
Искрено Ви благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта