TeDo_BaPHa написа:Не.
Мерси за отговора.
TeDo_BaPHa написа:Не.

ChildrenOfChaos написа:Зависи. Ако са малки няма смисъл да се премахват. Зависи и от вилката. Каква е ?
VOLATGE написа:Ще може ли дерайльор Deore XT на които пише Integrated 8SIS да се кара с девет скорости ?
VOLATGE написа:VOLATGE написа:Ще може ли дерайльор Deore XT на които пише Integrated 8SIS да се кара с девет скорости ?
VALKS написа:Възможно ли е да се разменят маркучите на Elixir 5 2011 и Code 5 2010?
kaliopo написа:VOLATGE написа:VOLATGE написа:Ще може ли дерайльор Deore XT на които пише Integrated 8SIS да се кара с девет скорости ?
Със сигурност на него пише и доста други работи, щом знаеш, че е Deore XT! Напиши ги, за да ти бъде даден верен отговор. От написаното до тук - НЕ, няма да работи.(друг въпрос е, в какво състояние е и кой ще го настрои)

zeedor4o написа:Някой, който има протектори за вилка, ще може ли да ги измери и да ми даде тези размери: http://store.picbg.net/pubpic/99/FD/8e4 ... 5499fd.jpg? Благодаря предварително!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!c0n7r0L написа:Този водач http://screambikes.eu/bg/vodachi-za-ver ... ch-25.html заслужава ли си парите...
c0n7r0L написа:...и може ли да се сложи между чашката на средното и рамката?
bio написа:аз намирам .....средно - 75 mm, дълго - 92 mm.
bulgar4e написа:Търсих за подобна тема, но не намерих. Ако има така - сори админСлед 100те км на Витоша и още 260км по българското черноморие с колело, дупето ми бая го наболява. Предложете ми удобна седалка за продължително каране по асфалт и черен път. Проблемът е, че трябва да си купя и след 2-3 дена каране да разбера, че не става.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!bulgar4e написа:Търсих за подобна тема, но не намерих. Ако има така - сори админСлед 100те км на Витоша и още 260км по българското черноморие с колело, дупето ми бая го наболява. Предложете ми удобна седалка за продължително каране по асфалт и черен път. Проблемът е, че трябва да си купя и след 2-3 дена каране да разбера, че не става.

Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp и 21 госта