the7one написа:Другата неделя ще ходя на витоша за първи път (на драгалевци). Нужна ли е цяла екипировка (гръб, гърди...), защото аз имам само каска, налакътници и наколенници. Дали ще ми стигне тази протекция???Виждал съм, че някои карат само с каска...
royalracing написа:А не може ли да влезе ако се махнат капли и такива глупости....
royalracing написа:Или пък на ход от Самоков до Боровец колко километра се пада ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
war_shadow написа:Мисля да си купя рамка Sprint Blockhead та въпроса ми е следния.Къде да огледам за пукнатини,освен челото ?
exiteyes написа:http://vimeo.com/22999769
Песента кога започне да кара, някой знае ли я :?
naskoj написа: ако ти се занимава разглоби лостчето и виж дали буталото(мисля че така се казва ) пасва добре ,и дали по маркуча няма дупки или цепнатини .
naskoj написа:Здравейте,
въпроса ми е много лесен . Кой ми наби минуса в цитираното от мен мнение ? И защо ?naskoj написа: ако ти се занимава разглоби лостчето и виж дали буталото(мисля че така се казва ) пасва добре ,и дали по маркуча няма дупки или цепнатини .
Знам че плюсовете и минусите се раздават според имиджа, който имаш . Просто искам да знам кой .Да си признае няма да го ухапя.
climber1998 написа:Курбелите на race face от црц с средно ли идват ?
lusi5001 написа:naskoj написа:Здравейте,
въпроса ми е много лесен . Кой ми наби минуса в цитираното от мен мнение ? И защо ?naskoj написа: ако ти се занимава разглоби лостчето и виж дали буталото(мисля че така се казва ) пасва добре ,и дали по маркуча няма дупки или цепнатини .
Знам че плюсовете и минусите се раздават според имиджа, който имаш . Просто искам да знам кой .Да си признае няма да го ухапя.
Също и според това дали си личен приятел с някой админ![]()
![]()
VOLATGE написа:Ще може ли дерайльор Deore XT на които пише Integrated 8SIS да се кара с девет скорости ?
lusi5001 написа:climber1998 написа:Курбелите на race face от црц с средно ли идват ?
Не,трябва отделно да си го купиш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта