agerginov написа:Здравейте съфорумници, нов съм тук, но отдавна искам да си сглобя читаво DH колело за разумни пари, знам че ще ме критикувате за това, че такива колела не струват под 2000, но пък бюджета е намален и ако може да ми дадете съвети за рамки до 500-600лв, нови или в същия диапазон втора употреба ще ви бъда благодарен. До колкото за начина на каране ще бъде по-лек от обичайното, но дайвове и прочие ще има в размер до 1м-1.5м

agerginov написа:Май ще заложа на Факторито изглежда масивна със здрави заварки, фриирайда на рам не е мойта рамка не ми е удобна, но пък ако някой може да ме офертира за рамка Giant Glory ще му бъда признателен
agerginov написа:АБе ти четеш ли кво съм написал ?? питам евентуално за джайант какви пари би струвала рамката и не ми казвай кое е по-добре защото ги знам глоритата колко са добри и как са най-добрите колела, двама съученици карат глорита
agerginov написа:Съжелявам, че ще хо заявя така, но рамката няма да бъде българска ами немска... Спрял съм се на Nicolai Lambda ST черна мат анодизирана и вече няма никой който да ми промени мнението, с удовослтвие бих чул ваще възгледи
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

agerginov написа: двама съученици карат глорита

Daniel Panev написа:@msniki - човекО вече си харесА Lambda ST
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта