bio написа:frantishek аз ги карам на 8 нямат грижи.
vla40 написа:Sram SX4 или Shimano Sora ?
Ще се кара предимно спускане.
bio написа:vla40 написа:Sram SX4 или Shimano Sora ?
Ще се кара предимно спускане.
какви команди, какви курбели 22-32-44, каква касета 11-30 ... ?
Martins написа:Питам, защото ми е в гаранция и ми потвърдиха,че ще ми го сменят.....но трябва да карам от единия до другия край на София.
frantishek написа:Пак бърз въпрос. По разни клипчета гледам че преди да се навие ос касетата мажат резбата с грес. И тъй като в момента не ми се намира под ръка каквато и да е грес се чешам по главата дали ще е голям проблем да навъртя касета без да мажа резбата с грес.
Благодаря

Martins написа:Здравейте,
счупи се посочената на снимката част, въпросът е какво е предназначението и? Може ли и без нея? http://irenas26.snimka.bg/other/razni.538546.24341993
BaFTa96 написа:По-добре не я махай. Аз направих тази грешка и сега ме е страх да кача на първия венец. В 90% от случаите пада зад венците и после има минимум 15-20мин играчка. Дано не ми се налага да включвам на първа на някое оживено място, че като стана целия в акита...
Въпрос: пречи ли ако карам без една спица? Счупи се, ама не ми се занимава да ходя по майстори пък и единия ми иска 7лв за смяна WTF
bike4ever написа:Здравейте.
Искам да ви попитам колко ще струва смяната само на шината и дали ще ми искат пари за разплитането?
От старата капла на новата.
DRISNQTA написа:искам да попитам дали е възможно да намеря дамско колело от 100 до 200 лв и откъде ?
walkmaner написа:Мнения относно главините на Octane One 20mm?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], NeNo и 15 госта