vanko_123 написа:kubetata написа:В момента е 200мм.
Кое?
най- вероятно, онуй му нещо

P.S. Някой да иска плюсче?

vanko_123 написа:kubetata написа:В момента е 200мм.
Кое?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Ozzie написа:Заглавие: raidon sr suntour 140 mmvanko_123 написа:kubetata написа:В момента е 200мм.
Кое?
най- вероятно, онуй му нещо
psixopat написа::wavey: Аз..
psixopat написа::wavey: Аз..
Ozzie написа:psixopat написа::wavey: Аз..
'ми готов си
повече няма (т.е. ако иска някой друг)
Първите пИчелят.
royalracing написа:Амии..Аз бях преди него,но не исках да ставам нахалеен и не бих отказал един сега
vla40 написа:3-ма за щастие ?
Ozzie написа: натискам бутона "Изход".
Ozzie написа:Някой за минус?
Ozzie написа:Някой за минус?
msniki написа:Получил съм минус само защото търся с кой да карам във Варна?!!?!-![]()
![]()
![]()
![]()
Ето в тази тема : viewtopic.php?f=49&t=94794
Не че ми дреме особено тей като се бях отказал да посешавам форума за каквата и да е цел поради същата причина.
Писна ми да получава незаслужани минуси,но на моменти си ги заслужавам и получавам естествено.
Трябва да правя като половината форум ли: С приятели да си вдигам рейтинга????
Естественно ще получа пак минус, защото съм се оплакал или просто съм подразнил някой.
msniki написа:Получил съм минус само защото търся с кой да карам във Варна?!!?!-![]()
![]()
![]()
![]()
Ето в тази тема : http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=94794
Не че ми дреме особено тей като се бях отказал да посешавам форума за каквата и да е цел поради същата причина.
Писна ми да получава незаслужани минуси,но на моменти си ги заслужавам и получавам естествено.
Естественно ще получа пак минус, защото съм се оплакал или просто съм подразнил някой.
hitar_potter написа:msniki написа:Получил съм минус само защото търся с кой да карам във Варна?!!?!-![]()
![]()
![]()
![]()
Ето в тази тема : viewtopic.php?f=49&t=94794
Може би тей като пишеш дразнещо неправилно?
msniki написа:hitar_potter написа:msniki написа:Получил съм минус само защото търся с кой да карам във Варна?!!?!-![]()
![]()
![]()
![]()
Ето в тази тема : http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=94794
Може би тей като пишеш дразнещо неправилно?
Добре моя грешка.
А това че "тей " го пиша по този начин - Просто виждам че го пишат точно така доста хора.
Къде е грешката ? - Питам за да си я оправя.
Всеки прави грешки !
Поне този който ми е набил минуса да си признае - Не искам толкова много....
hitar_potter написа:„Тъй“, „кого“... Аз не бих набил минус, но на някои хора може да им е достатъчно
Esoteric написа:въпрос на избор си е, но аз лично ползвам форума за съветник, не за източник на плюсове и минуси (които впрочем са подчертано тенденциозни и доста субективни, кото пак си е мое мнение)
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта