Трябва ми лека и здрава шина ! (ако може да я има и на БГ пазара)

walkmaner написа:Аз карам с Mavic XM117 и съм много доволен от нея и съм чувал много положителни мнения. Също така продавам такава. Ако си заинтересуван драсни едно ЛС.
walkmaner написа:И защо сте ми сложили минус? Знам, че са за ХС, но все пак са здрави.
Ходих да ми я изправят но като я завъртя гледам, че малко играе, явно повече не може да се опраи и мисля да я сменя.asench написа:Ако можеш да си го позволиш бих ти препоръчал това. Не са от най-леките, но пък можеш да ги ползваш с UST гуми, с което определено ще свалиш повече, отколкото с нормална по-лека шина. Освен това UST гумите ще ти спестят много неприятности и ще намалят шанса от спукване на гума..
Doncho* написа:asench написа:Ако можеш да си го позволиш бих ти препоръчал това. Не са от най-леките, но пък можеш да ги ползваш с UST гуми, с което определено ще свалиш повече, отколкото с нормална по-лека шина. Освен това UST гумите ще ти спестят много неприятности и ще намалят шанса от спукване на гума..
Да но не ми се иска да е УСТ... а какво ще кажете за wtb laser disc FR? Преди съм карал но 4х, за спускане надежни ли са?
vvvaaal написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=2665&product_cat=406&lang=2
Aз карам с такива, само положителни отзиви мога да кажа за тях. Държат се много здраво, два пъти си прещипах гумата на много остър ръб, а шината си остана без драскотинка.

Doncho* написа:Моля всеки да се отбележи със своите впечетления от шини за спускане.
Трябва ми лека и здрава шина ! (ако може да я има и на БГ пазара)
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта